Frissítés 2021. január 28-án: Mostantól elérhető a frissített IBCLC nyilvántartás

Update as of January 28, 2021: Updated IBCLC registry now available (Hungarian)

Az IBLCE nyilvános nyilvántartását frissítették, hogy tartalmazza a 2020-as IBCLC-vizsga tanúsítási frissítéseit és a CERP-ek általi újrahitelesítést.

A 2020-as tanúsításokon / újraminősítéseken alapuló frissítések mellett az IBLCE egy új rendszerre is átállt. A rendszerleíró adatbázis mostantól össze van kapcsolva az IBLCE online hitelesítő adatkezelő rendszerével. Ez azt jelenti, hogy a neved, a tanúsítványod stb. Megváltoztatása 24 órán belül megjelenik – ez egy fontos fejlesztés a régi nyilvántartásunkból, amelyet csak a vizsgálati adminisztráció után tudtunk frissíteni.

Azoknak az IBCLC-knek, akiknek igazolniuk kell tanúsítványukat a munkaadójuknál vagy más érdekelteknél, javasoljuk, hogy használja ezt az erőforrást. Ha megadja a munkáltatójának a linket és az Ön hitelesítő számát (L- #), akkor önállóan ellenőrizhetik az igazolást. A beküldéshez kinyomtathatja az oldalt is.

Segítségre van szüksége a hitelesítő szám megtalálásához? Az IBLCE online hitelesítő adatkezelő rendszerében itt talál további információt fiókja eléréséről.


Emlékeztetőül: itt vannak a jelenleg elérhető egyéb tanúsítási ellenőrzési módszerek:

  • Jelentkezzen be az IBLCE online hitelesítő adatkezelő rendszerébe, és tekintse meg / nyomtassa ki tanúsítási állapotát a „Saját hitelesítő adatok” lapon. További információ itt.
  • Nyújtson be tanúsítási ellenőrző űrlapot a munkáltatója nevében, vagy annak, akinek szüksége van a tanúsítás igazolására.
  • A CERP által újból tanúsított IBCLC-k hivatalos e-mailt is kaptak, amelyet fel lehet használni tanúsításuk igazolására.

Az IBLCE meghatározta a lehetséges digitális tanúsítási lehetőségeket. Azok számára, akik 2020-ban tanúsítottak vagy tanúsítottak új tanúsítást, 2021-ben digitális tanúsítvány opció áll rendelkezésre. Önnek nem kell tanúsítványt kérnie. 2020-ig új és újból tanúsító IBCLC-ket kapnak, ha rendelkezésre állnak. Az IBLCE frissíti a COVID-19 erőforrás központot, és e-mailt küld Önnek, ha van frissítés.

Ha bármilyen kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni az IBLCE regionális helyével, amely Önt kiszolgálja.

← Visszatérés a COVID-19 erőforrásközponthoz