Ažuriranje od 20. veljače 2021: IBCLC pretraživanje javnog registra po imenu sada je dostupno i ažuriranje za IBCLC koji su certificirali / certificirali 2020.

Update as of February 20, 2021: IBCLC Public Registry Search by Name Now Available and Update for IBCLCs who Certified/Recertified in 2020 (Croatian)

Prethodni IBCLC javni registar IBLCE-a stavljen je na raspolaganje kako biste omogućili vama i dionicima IBLCE-a da pretražujete i provjeravate vjerodajnice IBCLC-a imenom i / ili brojem vjerodajnica (L- #). Ovaj prethodni Registar ažuriran je tako da uključuje 2020. certifikate i recertifikacije i sada je dostupan ovdje.

Kao što je najavljeno 28. siječnja 2021. godine, IBLCE prelazi na novi sustav Registra koji je povezan s našim internetskim sustavom upravljanja vjerodajnicama. Međutim, ovaj novi sustav još ne dopušta pretraživanje po imenu. Shvaćamo da je ovo važna značajka, pa se vraćamo na naš prethodni Registar, dok dobavljač tehnologije IBLCE radi na dodatnim poboljšanjima našeg novog sustava, uključujući funkciju pretraživanja po imenu.


Osim što je mogućnost pretraživanja po imenu dostupna u Registru, nastavljamo raditi na tome da digitalni certifikati budu dostupni onima koji su certificirali ili resertificirali 2020. IBLCE je u završnoj fazi provjere dobavljača digitalnih certifikata. Dostupno je nekoliko dobrih opcija, a mi ćemo ih ovdje objaviti kad ažuriranja postanu dostupna.

Tražimo rješenja za digitalne certifikate na svih 17 IBLCE jezika. Uz to, digitalni certifikat bit će dostupan na vašem mobilnom telefonu ili na mreži, dijeljiv na društvenim mrežama, kao i za ispis.

Nakon što je odabran odabir, trebat će nekoliko tjedana da se implementira ovo novo rješenje, ali ovo je važan korak prema pružanju digitalnih certifikata za IBCLC 2020. godine.

Podsjećanja radi, evo sada dostupnih metoda provjere certifikata:

Nastavit ćemo pružati redovita ažuriranja statusa kako budu dostupne dodatne metode provjere certifikata za IBCLC-ove koji su certificirali ili ponovno certificirali 2020. Molimo kontaktirajte IBLCE lokaciju koja vam služi ako imate bilo kakvih pitanja.

← IBLCE-ov resursni centar u pogledu bolesti COVID-19 za 2020