Frissítés 2021. február 20-án: Az IBCLC nyilvános nyilvántartási keresése név szerint már elérhető és frissítés az IBCLC-k számára, akik 2020-ban tanúsítottak / tanúsítottak

Update as of February 20, 2021: IBCLC Public Registry Search by Name Now Available and Update for IBCLCs who Certified/Recertified in 2020 (Hungarian)

Az IBLCE korábbi IBCLC nyilvános nyilvántartása elérhetővé vált, hogy Ön és az IBLCE érdekeltjei megkereshessék és ellenőrizhessék az IBCLC hitelesítő adatait név és / vagy hitelesítési szám (L- #) alapján. Ez a korábbi nyilvántartás frissítésre került a 2020-as tanúsítványokkal és újraminősítésekkel, és most itt érhető el.

Mint 2021. január 28-án bejelentették, az IBLCE áttér egy új nyilvántartási rendszerre, amely kapcsolódik online hitelesítő adatkezelő rendszerünkhöz. Ez az új rendszer azonban még nem teszi lehetővé a név szerinti keresést. Megértjük, hogy ez egy fontos szolgáltatás, ezért visszatérünk a korábbi rendszerleíró adatbázisunkhoz, miközben az IBLCE technológiai szállítója új rendszerünk további fejlesztésein dolgozik, beleértve a keresés név szerint funkciót is.


Amellett, hogy elérhetővé tesszük a név szerinti keresést a nyilvántartásban, továbbra is azon dolgozunk, hogy a digitális tanúsítványokat azok számára is elérhetővé tegyük, akik 2020-ban tanúsítottak vagy tanúsítottak. Az IBLCE a digitális tanúsítvány-gyártók ellenőrzésének utolsó szakaszában van. Számos jó lehetőség áll rendelkezésre, és itt jelentjük be, amikor a frissítések elérhetővé válnak.

Digitális tanúsítvány-megoldásokat keresünk mind a 17 IBLCE nyelven. Ezenkívül a digitális tanúsítvány elérhető lesz mobiltelefonján vagy online, megosztható a közösségi médiában, valamint nyomtatható.

A kiválasztás után néhány hétbe telik ennek az új megoldásnak a megvalósítása, de ez fontos lépés a 2020-as IBCLC-k digitális tanúsítványainak megadása felé.

Emlékeztetőül: itt vannak a jelenleg elérhető tanúsítási ellenőrzési módszerek:

Továbbra is rendszeresen frissítjük az állapotfrissítéseket, mivel további tanúsítási ellenőrzési módszerek állnak rendelkezésre az IBCLC-k számára, akik 2020-ban tanúsítottak vagy tanúsítottak. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, forduljon az IBLCE-hez, amely Önt kiszolgálja.

← Visszatérés a COVID-19 erőforrásközponthoz