Posodobitev od 20. februarja 2021: Iskanje po javnem registru IBCLC po imenu je zdaj na voljo in posodobitev za IBCLC, ki so certificirali / ponovno certificirali leta 2020

Update as of February 20, 2021: IBCLC Public Registry Search by Name Now Available and Update for IBCLCs who Certified/Recertified in 2020 (Slovenian)

Na voljo je bil prejšnji javni register IBCLC IBCLC, ki vam in zainteresiranim stranem IBLCE omogoča iskanje in preverjanje poverilnic IBCLC po imenu in / ali številki poverilnice (L- #). Ta prejšnji register je bil posodobljen tako, da je vključeval potrdila in ponovna potrdila za leto 2020 in je zdaj na voljo tukaj.

Kot je bilo napovedano 28. januarja 2021, se IBLCE seli na nov sistem registra, ki je povezan z našim spletnim sistemom za upravljanje poverilnic. Vendar ta novi sistem še ne omogoča iskanja po imenu. Zavedamo se, da je to pomembna lastnost, zato se vračamo na prejšnji register, medtem ko prodajalec tehnologije IBLCE dela na dodatnih izboljšavah našega novega sistema, vključno s funkcijo iskanja po imenu.


Poleg tega, da je možnost iskanja po imenu na voljo v registru, si še naprej prizadevamo, da bi bila digitalna potrdila na voljo tudi tistim, ki so certificirali ali ponovno certificirali leta 2020. IBLCE je v zaključni fazi preverjanja ponudnikov digitalnih potrdil. Na voljo je več dobrih možnosti in tukaj bomo objavili, ko bodo na voljo posodobitve.

Iščemo rešitve digitalnih potrdil v vseh 17 jezikih IBLCE. Poleg tega bo digitalno potrdilo dostopno v vašem mobilnem telefonu ali na spletu, mogoče ga je deliti v družabnih omrežjih in tudi tiskati.

Po opravljeni izbiri bo trajalo nekaj tednov za uvedbo te nove rešitve, vendar je to pomemben korak k zagotavljanju digitalnih potrdil za leta 2020 IBCLC.

Spomnimo, tukaj so zdaj na voljo metode preverjanja certificiranja:

Še naprej bomo redno posodabljali status, ko bodo na voljo dodatne metode preverjanja certificiranja za IBCLC, ki so certificirali ali ponovno certificirali leta 2020. Če imate kakršna koli vprašanja, se obrnite na lokacijo IBLCE.

← Nazaj v informacijski center o covidu-19 2020