Opdatering fra 20. februar 2021: IBCLC Public Registry-søgning efter navn tilgængelig nu og opdatering til IBCLC’er, der blev certificeret / gencertificeret i 2020

Update as of February 20, 2021: IBCLC Public Registry Search by Name Now Available and Update for IBCLCs who Certified/Recertified in 2020 (Danish)

IBLCEs tidligere IBCLC Public Registry er gjort tilgængelig for at give dig og IBLCE-interessenter mulighed for at søge og verificere IBCLC-legitimationsoplysninger ved navn og / eller legitimationsnummer (L- #). Dette tidligere register er opdateret til at omfatte 2020-certificeringer og gencertificeringer og er nu tilgængeligt her.

Som annonceret den 28. januar 2021 migrerer IBLCE til et nyt registersystem, der er knyttet til vores online legitimationsstyringssystem. Dette nye system tillader dog ikke søgning efter navn endnu. Vi forstår, at dette er en vigtig funktion, så vi vender tilbage til vores tidligere registreringsdatabase, mens IBLCEs teknologileverandør arbejder på yderligere forbedringer af vores nye system, herunder søgning efter navn-funktionen.


Udover at gøre søgningen efter navn tilgængelig i Registreringsdatabasen, arbejder vi fortsat mod at gøre digitale certifikater tilgængelige for dem, der certificeres eller gencertificeres i 2020. IBLCE er i de sidste faser af at undersøge digitale certifikatleverandører. Der er flere gode muligheder, og vi vil annoncere her, når opdateringer bliver tilgængelige.

Vi leder efter digitale certifikatløsninger på alle 17 IBLCE-sprog. Derudover vil det digitale certifikat være tilgængeligt på din mobiltelefon eller online, kan deles på sociale medier såvel som det kan udskrives.

Når valget er foretaget, vil det tage flere uger at implementere denne nye løsning, men dette er et vigtigt skridt i retning af at levere digitale certifikater til 2020 IBCLC’er.

Som en påmindelse er her certificeringsbekræftelsesmetoder tilgængelige nu:

Vi vil fortsætte med at levere regelmæssige statusopdateringer, efterhånden som yderligere certificeringsbekræftelsesmetoder bliver tilgængelige for IBCLC’er, der certificerer eller gencertificeres i 2020. Kontakt IBLCE-lokaliteten, der betjener dig, hvis du har spørgsmål.

← IBLCE 2020 COVID-19 ressourcecenter