U pdate vanaf 20 februari 2021: IBCLC Public Registry Search op naam nu beschikbaar en update voor IBCLC’s die gecertificeerd / opnieuw gecertificeerd zijn in 2020

Update as of February 20, 2021: IBCLC Public Registry Search by Name Now Available and Update for IBCLCs who Certified/Recertified in 2020 (Dutch)

De vorige IBCLC Public Registry van IBLCE is beschikbaar gemaakt zodat u en IBLCE-belanghebbenden de IBCLC-inloggegevens kunnen zoeken en verifiëren op naam en / of inlognummer (L- #). Dit vorige register is bijgewerkt met 2020-certificeringen en hercertificeringen en is nu hier beschikbaar.

Zoals aangekondigd op 28 januari 2021, migreert IBLCE naar een nieuw registratiesysteem dat is gekoppeld aan ons online referentiesysteem. Dit nieuwe systeem laat echter nog niet toe om op naam te zoeken. We begrijpen dat dit een belangrijke functie is, dus we keren terug naar ons vorige register terwijl de technologieleverancier van IBLCE werkt aan aanvullende verbeteringen aan ons nieuwe systeem, waaronder de functie Zoeken op naam.


Naast het beschikbaar maken van de optie Zoeken op naam in het register, blijven we eraan werken om digitale certificaten beschikbaar te maken voor degenen die in 2020 gecertificeerd of opnieuw gecertificeerd zijn. IBLCE bevindt zich in de laatste fase van het doorlichten van leveranciers van digitale certificaten. Er zijn verschillende goede opties beschikbaar, en we zullen hier aankondigen wanneer er updates beschikbaar komen.

We zijn op zoek naar digitale certificaatoplossingen in alle 17 IBLCE-talen. Bovendien is het digitale certificaat toegankelijk op uw mobiele telefoon of online, deelbaar op sociale media en afdrukbaar.

Nadat de selectie is gemaakt, duurt het enkele weken om deze nieuwe oplossing te implementeren, maar dit is een belangrijke stap in de richting van het verstrekken van digitale certificaten aan IBCLC’s voor 2020.

Ter herinnering, hier zijn de certificeringsverificatiemethoden die nu beschikbaar zijn:

We zullen doorgaan met het verstrekken van regelmatige statusupdates naarmate er aanvullende certificeringsverificatiemethoden beschikbaar komen voor IBCLC’s die gecertificeerd of opnieuw gecertificeerd zijn in 2020. Neem contact op met de IBLCE-locatie die u van dienst is als u vragen heeft.

← Informatiecentrum voor COVID-19