Ažuriranje od 19. ožujka 2021: IBLCE počinje slati e-poštu o odobrenju za ispitivanje u travnju / svibnju 2021.

Update as of March 19, 2021: IBLCE Begins to Send April/May 2021 Examination Authorisation Emails  (Croatian)

IBLCE sada šalje e-poštu za odobrenje ispita kandidatima u travnju / svibnju 2021. godine i nastavit će ih slati tijekom sljedećih nekoliko tjedana dok ih ne dobiju svi odobreni kandidati. Redovito ćemo objavljivati ​​statuse na IBLCE COVID-19 Resursnom centru o e-porukama za autorizaciju i zakazivanju.

Zbog detalja koji proizlaze iz upotrebe modula LRP testiranja, neke pojedinosti trebalo je dovršiti prije nego što se e-poruke mogu distribuirati. Hvala na strpljenju.

Za administraciju pregleda za travanj / svibanj 2021. imate mogućnost položiti IBCLC ispit putem Live Remote Proctoring od kuće ili odlaskom u testni centar. Na raspolaganju su vam i druge financijske mogućnosti. Molimo pažljivo pregledajte dolje navedene podatke i na internetskoj stranici IBLCE-a kako biste u svojim jedinstvenim okolnostima mogli donijeti najprikladniju odluku za sebe.

Daljinsko projiciranje uživo (LRP)

IBLCE ponovno nudi LRP 2021. kako bi pružio, gdje je to moguće, veće mogućnosti. Međutim, imajte na umu da je ovo novi način ispitivanja IBCLC i da treba uzeti u obzir nekoliko aspekata pri utvrđivanju je li ovaj modalitet prikladan za vas.

LRP je trenutno dostupan kandidatima koji polažu ispit iz engleskog jezika (nezavisni dobavljač trenutno nudi LRP samo na engleskom jeziku). Uz to, kandidati koji žele pristupiti ispitu putem LRP-a moraju ispunjavati zahtjeve sustava i okoliša. Kritično je važno izvršiti provjeru spremnosti sustava prije zakazivanja LRP pregleda. Testiranje putem LRP-a uvodi nekoliko novih varijabli koje se razlikuju od testiranja u ispitnom centru. Imajte na umu da se mogu pojaviti tehničke poteškoće na vašem računalu ili mreži, u sustavu dobavljača za testiranje ili iz problema s komunikacijom između dva sustava.

Da biste razumjeli ovu opciju i donijeli informiranu odluku o tome koji je način pregleda prikladan za vas, potražite informacije o polaganju ispita putem LRP-a na web mjestu IBLCE i na dobavljaču testiranja, web mjestu Prometric.

Ispitni centri

Također imate mogućnost polaganja ispita u ispitnom centru, gdje ispitni centar isporučuje opremu za pregled. Međutim, zbog tečnosti i različitih lokalnih uvjeta i ograničenja, sjedenje može biti donekle izazovno u nekim područjima. Ako imate poteškoća sa zakazivanjem, savjetujemo vam da redovito provjeravate jer se dostupni termini mogu promijeniti.

Da biste saznali više o iskustvu testnog centra, potražite informacije o polaganju ispita u testnom centru na web mjestu IBLCE i na web mjestu Prometric.

Dostupne financijske mogućnosti

IBLCE razumije da je ovo fluidno okruženje i izradio je politike koje će vam omogućiti donošenje odgovarajućih odluka s obzirom na vašu osobnu situaciju.

Ako vam polaganje IBCLC ispita nije moguće u travnju / svibnju, postoje mogućnosti ponovnog ovjeravanja ili početnih kandidata da se odlože za budući ispit ili odustanu od punog ili djelomičnog povrata. Ovdje možete pronaći svoje financijske mogućnosti.

Napominjemo: rok za podnošenje zahtjeva za potpuni ili djelomični povrat kandidata produžen je do 12. travnja 2021. godine.

Ako imate pitanja o vašoj specifičnoj situaciji, kontaktirajte IBLCE lokaciju koja vas služi.

← IBLCE-ov resursni centar u pogledu bolesti COVID-19 za 2020