Opdatering pr. 19. marts 2021: IBLCE begynder at sende e-mails fra april / maj 2021 om godkendelseseksamen

Update as of March 19, 2021: IBLCE Begins to Send April/May 2021 Examination Authorisation Emails (Danish) 

IBLCE sender nu e-mails til eksamensgodkendelse til april / maj 2021 kandidater og vil fortsætte med at sende dem i løbet af de næste par uger, indtil alle godkendte kandidater har modtaget dem. Vi sender regelmæssige statusopdateringer på IBLCE COVID-19 Resource Center om autorisations-e-mails og planlægning.

På grund af detaljer, der strømmer fra brugen af ​​LRP-testmodaliteten, var det nødvendigt at afslutte nogle detaljer, før e-mails kunne formidles. Tak for din tålmodighed.

Til eksamensadministrationen april / maj 2021 har du mulighed for at tage IBCLC-undersøgelsen via Live Remote Proctoring fra dit hjem eller ved at gå til et testcenter. Du har også andre økonomiske muligheder til rådighed for dig. Gennemgå nedenstående oplysninger og på IBLCEs websted omhyggeligt, så du kan træffe den mest passende beslutning for dig selv under dine unikke omstændigheder.

Live Remote Proctoring (LRP)

IBLCE tilbyder LRP igen i 2021 for at give, hvor det er muligt, større muligheder. Husk dog, at dette er en ny IBCLC-undersøgelsesmodalitet, og der er flere aspekter, der skal overvejes, når du bestemmer, om denne modalitet er passende for dig.

LRP er i øjeblikket tilgængelig for kandidater, der tager eksamen på engelsk (LRP tilbydes kun på engelsk af tredjepartstestleverandøren på dette tidspunkt). Derudover skal kandidater, der ønsker at tage eksamen via LRP, opfylde systemkravene og miljøkravene. Det er kritisk vigtigt at gennemføre en systemberedskabskontrol inden planlægning af en LRP-undersøgelse. Test via LRP introducerer flere nye variabler, der adskiller sig fra test i et testcenter. Bemærk, at det er muligt for tekniske problemer at opstå på din computer eller dit netværk, på testleverandørens system eller fra kommunikationsproblemer mellem de to systemer.

For at forstå denne mulighed og træffe en informeret beslutning om, hvilken undersøgelsesmodalitet der passer dig, bedes du konsultere oplysningerne om at tage en undersøgelse via LRP på IBLCEs websted og på testleverandøren, Prometrics websted.

Testcentre

Du har også mulighed for at tage eksamen i et testcenter, hvor testcentret leverer udstyret til eksamen. På grund af flydende og forskellige lokale forhold og begrænsninger kan siddepladser dog være noget udfordrende i nogle områder. Hvis du har problemer med at planlægge, opfordrer vi dig til at tjekke tilbage regelmæssigt, da tilgængelige aftaler kan ændre sig.

For at lære mere om testcentrets oplevelse, bedes du konsultere oplysninger om at tage eksamen i et testcenter på IBLCEs websted og på Prometrics hjemmeside.

Finansielle muligheder til rådighed for dig

IBLCE forstår, at dette er et flydende miljø og har udformet politikker, der giver dig mulighed for at træffe passende beslutninger givet din egen personlige situation.

Hvis det ikke er muligt at deltage i IBCLC-eksamen i april / maj, er der muligheder for både omcertificering eller indledende kandidater til at afvise en fremtidig eksamen eller trække sig tilbage for en hel eller delvis refusion. Du kan finde dine økonomiske muligheder her.

Bemærk: fristen for kandidater til at anmode om en hel eller delvis refusion er blevet forlænget til 12. april 2021.

Hvis du har spørgsmål om din specifikke situation, bedes du kontakte IBLCE-lokaliteten, der betjener dig.

← IBLCE 2020 COVID-19 ressourcecenter