Posodobitev od 19. marca 2021: IBLCE začne pošiljati e-poštna sporočila o odobritvi izpitov aprila / maja 2021

Update as of March 19, 2021: IBLCE Begins to Send April/May 2021 Examination Authorisation Emails  (Slovenian)

IBLCE zdaj pošilja e-poštna sporočila o odobritvi izpitov kandidatom aprila / maja 2021 in jih bo nadaljeval v naslednjih nekaj tednih, dokler jih ne bodo prejeli vsi odobreni kandidati. V e-poštnem središču IBLCE COVID-19 bomo objavljali redna obvestila o statusu e-poštnih sporočil o avtorizaciji in razporejanju.

Zaradi podrobnosti, ki izhajajo iz uporabe načina testiranja LRP, je bilo treba nekatere podrobnosti dokončati, preden je bilo mogoče razširjati e-pošto. Hvala za vaše potrpljenje.

Za administracijo izpitov april / maj 2021 imate možnost opraviti izpit IBCLC prek storitve Live Remote Proctoring od doma ali obiskati testni center. Na voljo imate tudi druge finančne možnosti. Prosimo, natančno preglejte spodnje informacije in spletno mesto IBLCE, da se boste v svojih edinstvenih okoliščinah lahko najbolje odločili zase.

Daljinsko projiciranje v živo (LRP)

IBLCE ponovno ponuja LRP v letu 2021, da zagotovi, kjer je to izvedljivo, večje možnosti. Vendar ne pozabite, da gre za nov način preverjanja IBCLC in da je pri določanju, ali je ta način ustrezen za vas, treba upoštevati več vidikov.

LRP je trenutno na voljo kandidatom, ki opravljajo izpit v angleščini (neodvisni ponudnik testiranja trenutno ponuja le LRP v angleščini). Poleg tega morajo kandidati, ki želijo opravljati izpit prek LRP, izpolnjevati sistemske zahteve in okoljske zahteve. Bistveno je, da pred načrtovanjem pregleda LRP opravite preverjanje pripravljenosti sistema. Testiranje prek LRP uvaja več novih spremenljivk, ki se razlikujejo od testiranja v testnem centru. Upoštevajte, da se lahko pojavijo tehnične težave v vašem računalniku ali omrežju, v sistemu ponudnika preskusov ali težave s komunikacijo med obema sistemoma.

Če želite razumeti to možnost in se na podlagi utemeljene odločitve odločiti, kateri način preverjanja je primeren za vas, si oglejte informacije o opravljanju izpita prek LRP na spletnem mestu IBLCE in na spletnem mestu Prometric pri prodajalcu.

Preskusni centri

Izpit lahko opravite tudi v testnem centru, kjer preskusni center dobavi opremo za pregled. Zaradi tekočine in različnih lokalnih pogojev in omejitev je sedenje na nekaterih območjih morda nekoliko zahtevno. Če imate težave z razporejanjem, vam priporočamo, da redno preverjate, saj se razpoložljivi sestanki lahko spremenijo.

Če želite izvedeti več o izkušnjah testnega centra, si oglejte informacije o opravljanju izpita v testnem centru na spletnem mestu IBLCE in na spletnem mestu Prometric.

Na voljo finančne možnosti

IBLCE razume, da gre za tekoče okolje, in je oblikoval politike, ki vam omogočajo, da sprejemate ustrezne odločitve glede na vaše osebne razmere.

Če aprila / maja za vas izpit IBCLC ni izvedljiv, obstajajo možnosti tako za ponovno certificiranje kot za začetne kandidate, da se odložijo za prihodnji izpit ali odstopijo od celotnega ali delnega povračila. Tu lahko najdete svoje finančne možnosti.

Prosimo, upoštevajte: rok, v katerem kandidati zahtevajo popolno ali delno povračilo, je bil podaljšan do 12. aprila 2021.

Če imate vprašanja o svoji posebni situaciji, se obrnite na lokacijo IBLCE, ki vas oskrbuje.

← Nazaj v informacijski center o covidu-19 2020