Frissítés 2021. március 26-án: IBCLC tanúsítványok frissítése 2020-ra és 2021-re

Update as of March 26, 2021: IBCLC Certificates Update for 2020 and 2021 (Hungarian)

Az IBLCE továbbra is azon dolgozik, hogy az IBCLC tanúsítványokat megkapja, és az idén később digitális és nyomtatott IBCLC tanúsítványokat is kínál az új és az újból tanúsító IBCLC-k számára 2020-tól és 2021-től. Frissítéseket teszünk közzé az IBLCE COVID-19 erőforrásközpontban, mivel több hírünk van.

A postai tanúsítványok adományozásának logisztikája miatt egy járvány idején az IBLCE késlelteti a nyomtatott IBCLC tanúsítványok postázását 2020-tól, és mivel a járvány következményei továbbra is a logisztika számos aspektusát érintik, az IBLCE arra számít, hogy az új és újból tanúsító IBCLC nyomtatott IBCLC tanúsítványok a 2021. április / május vizsga is kissé késik.

A 2021. április / májusi vizsgaigazgatás eredményeit várhatóan július közepéig online fogják megadni a hitelesítő adatok kezelési számláin.

Míg a tanúsítványok előkészítése még folyamatban van, az IBLCE különféle tanúsítási ellenőrzési lehetőségeket kínál. Ahogy tettük az IBCLC-k esetében 2020-ban, ezek a lehetőségek 2021-ben az új és újból tanúsító IBCLC-k számára is elérhetők lesznek.

Emlékeztetőül: a következők tanúsítási ellenőrzési lehetőségek:

  1. Jelentkezzen be online fiókjába a hitelesítő adatkezelő rendszerben, és kövesse ezeket a lépéseket a tanúsítási állapot megtalálásához.
  1. Tanúsítási ellenőrzési kérelem benyújtása az IBLCE helyszínére, amely kiszolgálja Önt. A kérelmet a munkáltatója nevében kell benyújtania, vagy bárki másnak szüksége van az ellenőrzésre.
  1. Az IBLCE online nyilvántartás ellenőrzése az IBCLC tanúsítási állapot ellenőrzéséhez.
  1. Ha kapcsolatba lép az IBLCE helyével, kérjen egy levelet, amely igazolja az IBCLC tanúsítási státuszát, amelyet harmadik feleknek megadhat.

← Visszatérés a COVID-19 erőforrásközponthoz