Ažuriranje od 4. svibnja 2022.: Pristup samoprocjeni za kontinuirano obrazovanje (CE) za kandidate zbog ponovne certifikacije 2023. i dalje

(Update as of May 4, 2022: Access to the Continuing Education (CE) Self-Assessment for Candidates Due to Recertify in 2023 and Beyond — Croatian)

U prosincu 2021., IBLCE je najavio povremenu reviziju ažuriranog Detaljan prikaz sadržaja (DCO), na snazi ​​od 2023., i shodno tome, IBLCE revidira CE samoocjenjivanje kako bi bio u fazi usklađivanje s ažuriranim DCO-om.

Očekuje se da će kandidati koji se trebaju ponovno certificirati 2023. dobiti pristup CE samoocjenjivanju sredinom 2022. godine. Kao dio tranzicijskog plana, do 30% potrebnog CERPS-a bit će određeno CE samoprocjenom.

Očekuje se da će kandidati koji se trebaju ponovno certificirati u razdoblju od 2024. do 2026. dobiti pristup CE samoocjenjivanju krajem 2022. Za kandidate koji se trebaju ponovno certificirati 2024. i nakon toga, kao završnu fazu plana tranzicije, do 50% potrebni CERP-ovi bit će određeni CE samoprocjenom.

CERP sati zarađeni prije polaganja CE samoprocjene mogu se primijeniti na potrebna područja koja su identificirana u Personaliziranom planu profesionalnog razvoja iz CE samoprocjene.

Pojedinosti o izdanju bit će dostupne u narednim mjesecima.

Ako se vaša e-pošta promijenila, svakako ažurirajte svoje podatke za kontakt u evidenciji IBLCE-a kako biste primali ova važna ažuriranja. Saznajte kako ovdje.

← Povratak na stranicu resursa COVID-19