Opdatering pr. 4. maj 2022: Adgang til selvevaluering af efteruddannelse (CE) for kandidater, der skal gencertificeres i 2023 og derefter

(Update as of May 4, 2022: Access to the Continuing Education (CE) Self-Assessment for Candidates Due to Recertify in 2023 and Beyond — Danish)

I december 2021 annoncerede IBLCE en periodisk revision af den opdaterede Detailed Content Outline (DCO), med virkning fra 2023, og derfor reviderer IBLCE CE-selvvurderingen for at være i overensstemmelse med den opdaterede DCO.

Kandidater, der skal gencertificeres i 2023, forventes at modtage adgang til CE-selvvurderingen i midten af ​​2022. Som en del af overgangsplanen vil op til 30 % af den påkrævede CERPS blive bestemt af CE-selvvurderingen.

Kandidater, der skal gencertificeres i 2024 til og med 2026, forventes at modtage adgang til CE-selvvurderingen i slutningen af ​​2022. For kandidater, der skal gencertificeres i 2024 og derefter, som en sidste fase af overgangsplanen, kan op til 50 % af nødvendige CERP’er vil blive bestemt af CE-selvvurderingen.

CERPs timer, der er optjent, før de tog CE-selvvurderingen, kan anvendes på påkrævede områder som identificeret i den personlige faglige udviklingsplan fra CE-selvvurderingen.

Udgivelsesoplysninger vil være tilgængelige i de kommende måneder.

Hvis din e-mail er ændret, skal du sørge for at opdatere dine kontaktoplysninger hos IBLCE, så du modtager disse vigtige opdateringer. Lær hvordan her.

← Tilbage til COVID-19 ressource side