Update vanaf 4 mei 2022: toegang tot de zelfevaluatie voor permanente educatie (CE) voor kandidaten vanwege hercertificering in 2023 en daarna

(Update as of May 4, 2022: Access to the Continuing Education (CE) Self-Assessment for Candidates Due to Recertify in 2023 and Beyond — Dutch)

In december 2021 heeft de IBLCE een periodieke herziening aangekondigd van de bijgewerkte Detailed Content Outline (DCO), met ingang van 2023, en bijgevolg herziet de IBLCE de CE-zelfbeoordeling om in afstemming met de bijgewerkte DCO.

Kandidaten die zich in 2023 opnieuw moeten certificeren, krijgen naar verwachting medio 2022 toegang tot de CE-zelfbeoordeling. Als onderdeel van het transitieplan wordt tot 30% van de vereiste CERPS bepaald door de CE Self-Assessment.

Kandidaten die zich in 2024 tot en met 2026 moeten hercertificeren, krijgen naar verwachting eind 2022 toegang tot de CE-zelfbeoordeling. Voor kandidaten die zich in 2024 en daarna moeten hercertificeren, kan tot 50% van vereiste CERP’s worden bepaald door de CE-zelfbeoordeling.

CERP’s verdiende uren vóór het afleggen van de CE-zelfbeoordeling kunnen worden toegepast op de vereiste gebieden zoals geïdentificeerd in het gepersonaliseerde professionele ontwikkelingsplan van de CE-zelfbeoordeling.

De releasedetails zullen in de komende maanden beschikbaar zijn.

Als uw e-mailadres is gewijzigd, zorg er dan voor dat u uw contactgegevens bijwerkt die bij de IBLCE zijn geregistreerd, zodat u deze belangrijke updates ontvangt. Lees hier hoe.

← Terug naar de COVID-19-bronnenpagina