Frissítés 2022. május 4-én: Hozzáférés a továbbképzési (CE) önértékeléshez a pályázók számára a 2023-ban és azt követően újraminősítés miatt

(Update as of May 4, 2022: Access to the Continuing Education (CE) Self-Assessment for Candidates Due to Recertify in 2023 and Beyond — Hungarian)

Az IBLCE 2021 decemberében bejelentette a frissített Részletes tartalomvázlat (DCO), 2023-tól, és ennek következtében az IBLCE felülvizsgálja a CE önértékelést, hogy részt vegyen benne igazodjon a frissített DCO-hoz.

A 2023-ban újraminősítésre váró jelöltek várhatóan 2022 közepén kapnak hozzáférést a CE-önértékeléshez. Az átállási terv részeként a szükséges CERPS legfeljebb 30%-át a CE önértékelés határozza meg.

A 2024 és 2026 között újraminősítésre váró jelöltek várhatóan 2022 végén kapnak hozzáférést a CE-önértékeléshez. A 2024-ben és azt követően újraminősítésre váró jelöltek esetében az átállási terv utolsó szakaszaként a jelöltek legfeljebb 50%-a A szükséges CERP-ket a CE önértékelés határozza meg.

A CE-önértékelés elvégzése előtt szerzett CERP-órák a CE-önértékelésből származó személyre szabott szakmai fejlődési tervben meghatározott szükséges területeken alkalmazhatók.

A kiadás részletei a következő hónapokban lesznek elérhetők.

Ha az e-mail címe megváltozott, kérjük, frissítse az IBLCE-nél nyilvántartott kapcsolatfelvételi adatait, hogy megkapja ezeket a fontos frissítéseket. További információ itt.

← Vissza a COVID-19 erőforrásoldalra