Ažuriranje od 15. srpnja 2021 .: IBLCE započinje slanje e-pošte s odobrenjem za ispitivanje u rujnu 2021

(Update as of July 15, 2021: IBLCE Begins Sending September 2021 Examination Authorisation Emails — Croatian)

IBLCE je počeo slati e-poruke o odobrenju za ispite kandidatima u rujnu 2021. i nastavit će slati autorizacije tijekom srpnja i kolovoza dok ih ne dobiju svi odobreni kandidati.

E-adresa s autorizacijom sadrži važne informacije potrebne za zakazivanje vašeg pregleda. Nemojte pokušavati zakazati termin za pregled prije nego što primite ovu komunikaciju, jer dobavljač testiranja neće moći zakazati vaš termin bez ovih podataka.

Ne zaboravite da na nadzornoj ploči kandidata za ispit IBCLC od rujna 2021. možete provjeriti ažuriranja o napredovanju rasporeda ispita i važnim rokovima.

Imate mogućnost položiti IBCLC ispit iz rujna 2021. odlaskom u testni centar ili putem Live Remote Proctoring na engleskom jeziku (jer je to jedini jezik koji trenutačno nudi dobavljač testiranja) od svoje kuće. Na raspolaganju su vam i druge financijske mogućnosti. Molimo pažljivo pregledajte dolje navedene podatke i na internetskoj stranici IBLCE kako biste u svojim jedinstvenim okolnostima mogli donijeti najprikladniju odluku za sebe.

Ispitni centri

Imate mogućnost polaganja ispita u ispitnom centru, gdje ispitni centar isporučuje opremu za pregled. Međutim, zbog tečnosti i različitih lokalnih uvjeta i ograničenja, sjedenje može biti donekle izazovno u nekim područjima. Ako imate poteškoća sa zakazivanjem, savjetujemo vam da redovito provjeravate jer se dostupni termini mogu promijeniti. Zahvaljujemo na strpljenju dok nastavljamo kretati se tim neobičnim okolnostima.

Za regionalna ili zemljopisna područja u kojima ne postoji ispitni centar ili su ograničeni kapaciteti ispitnog centra, ovisno o količini kandidata za IBCLC, IBLCE radi na olakšavanju dodatnih administrativnih mjesta za testiranje poznatih kao “skočna mjesta”. Možete saznati više o tim web mjestima i provjeriti napredak traženih skočnih web mjesta ovdje.

Da biste saznali više o iskustvu testnog centra, potražite informacije o polaganju ispita u testnom centru na web mjestu IBLCE i na web mjestu Prometric .

Daljinsko projiciranje uživo (LRP)

U svjetlu neprekidnih problema povezanih s COVID-19, IBLCE također nudi LRP na engleskom jeziku (jer je to jedini jezik koji u ovom trenutku nudi nezavisni dobavljač testiranja) ponovno u rujnu 2021. kako bi pružio, gdje je to moguće, veće mogućnosti. Međutim, imajte na umu da postoje nekoliko stvari koje treba uzeti u obzir prilikom utvrđivanja je li ovaj način prikladan za vas.

Da biste saznali više je li ova opcija možda prava za vas, potražite informacije o LRP-u na web mjestu IBLCE i na web mjestu Prometric . Također, ispunite provjeru spremnosti sustava na računalu koje biste koristili za testiranje putem LRP-a.

Ostale opcije koje su vam dostupne

IBLCE razumije da je ovo fluidno okruženje i izradio je politike koje će vam omogućiti donošenje odgovarajućih odluka s obzirom na vašu osobnu situaciju.

Ako vam polaganje IBCLC ispita nije moguće u rujnu, postoje mogućnosti ponovnog ovjeravanja i početnih kandidata da se odgode u budući prozor za administraciju ispita ili odustanu za puni ili djelomični povrat. Pronađite svoje financijske mogućnosti ovdje .

Rok za zahtjev za djelomičnim ili potpunim povratom novca uz dokumentirane izvanredne okolnosti je 1. rujna 2021.

Ako imate pitanja o svojoj specifičnoj situaciji, obratite se lokaciji IBLCE koja vam služi.

← IBLCE-ov resursni centar u pogledu bolesti COVID-19