Opdatering fra 15. juli 2021: IBLCE begynder at sende e-mails fra september 2021 om godkendelseseksamen

(Update as of July 15, 2021: IBLCE Begins Sending September 2021 Examination Authorisation Emails — Danish)

IBLCE er begyndt at sende e-mail-godkendelses-e-mails til september 2021-kandidater og vil fortsætte med at sende tilladelser i hele juli og august, indtil alle godkendte kandidater har modtaget dem.

Autorisationsmailen indeholder vigtige oplysninger, der er nødvendige for at planlægge din undersøgelse. Forsøg ikke at planlægge din eksamensaftale, før du modtager denne meddelelse, da testleverandøren ikke kan planlægge din aftale uden disse oplysninger.

Husk at du kan tjekke September 2021 IBCLC Examination Kandidate Dashboard for opdateringer om eksamensplanlægningsprocessen og vigtige deadlines.

Du har mulighed for at tage IBCLC-undersøgelsen fra september 2021 ved at gå til et testcenter eller via Live Remote Proctoring på engelsk (da dette er det eneste sprog, der tilbydes af tredjepartstestleverandøren på dette tidspunkt) fra dit hjem. Du har også andre økonomiske muligheder til rådighed for dig. Gennemgå nedenstående oplysninger og på IBLCE-webstedet nøje, så du kan træffe den mest passende beslutning for dig selv under dine unikke omstændigheder.

Testcentre

Du har mulighed for at tage eksamen i et testcenter, hvor testcentret leverer udstyret til undersøgelsen. På grund af flydende og forskellige lokale forhold og begrænsninger kan siddepladser dog være noget udfordrende i nogle områder. Hvis du har problemer med at planlægge, opfordrer vi dig til at tjekke regelmæssigt igen, da tilgængelige aftaler kan ændre sig. Tak for din tålmodighed, når vi fortsætter med at navigere i disse usædvanlige omstændigheder.

I regionale eller geografiske områder, hvor der ikke er testcenter eller begrænset kapacitet til testcenter, afhængig af IBCLC-kandidatvolumen, arbejder IBLCE med at lette yderligere testadministrationssteder kendt som “Pop-up-steder”. Du kan lære mere om disse websteder og kontrollere fremskridtene for de anmodede pop op-websteder her .

For at lære mere om testcentrets oplevelse, bedes du høre oplysninger om at tage eksamen på et testcenter på IBLCE-webstedet og på Prometric-webstedet .

Live Remote Proctoring (LRP)

I lyset af fortsatte problemer forbundet med COVID-19 tilbyder IBLCE også LRP på engelsk (da dette er det eneste sprog, der tilbydes af tredjeparts testleverandøren på dette tidspunkt) igen i september 2021 for at levere, hvor det er muligt, større muligheder. Husk dog, at der er flere ting at overveje, når man bestemmer, om denne modalitet er passende for dig.

For at lære mere om denne mulighed kan være den rette for dig, bedes du konsultere LRP-oplysningerne på IBLCE-webstedet og på Prometric-webstedet . Udfør også en kontrol af systemets beredskab på den computer, du vil bruge til at teste via LRP.

Andre muligheder, der er tilgængelige for dig

IBLCE forstår, at dette er et flydende miljø og har udformet politikker, der giver dig mulighed for at træffe passende beslutninger i forhold til din egen personlige situation.

Hvis det ikke er muligt at deltage i IBCLC-eksamen i september, er der muligheder for både omcertificering og indledende kandidater til at afvise et fremtidigt eksamensadministrationsvindue eller trække sig tilbage for en hel eller delvis refusion. Find dine økonomiske muligheder her.

Fristen for at anmode om en delvis eller fuld refusion med dokumenterede ekstraordinære omstændigheder er 1. september 2021.

Hvis du har spørgsmål om din specifikke situation, bedes du kontakte den IBLCE-placering , der betjener dig.

← IBLCE 2020 COVID-19 ressourcecenter