Update vanaf 15 juli 2021: IBLCE begint met het verzenden van e-mails voor examenautorisatie van september 2021

(Update as of July 15, 2021: IBLCE Begins Sending September 2021 Examination Authorisation Emails — Dutch)

De IBLCE is begonnen met het verzenden van e-mails voor examenautorisatie naar kandidaten van september 2021 en zal in juli en augustus autorisaties blijven verzenden totdat alle goedgekeurde kandidaten deze hebben ontvangen.

De autorisatie-e-mail bevat belangrijke informatie die nodig is voor het plannen van uw examen. Probeer niet om uw examenafspraak te plannen voordat u dit bericht heeft ontvangen, aangezien de leverancier van de test uw afspraak niet kan plannen zonder deze informatie.

Houd er rekening mee dat u het dashboard voor IBCLC-examenkandidaten van september 2021 kunt raadplegen voor updates over de voortgang van de examenplanning en belangrijke deadlines.

Je hebt de mogelijkheid om het IBCLC-examen van september 2021 af te leggen door naar een testcentrum te gaan of via Live Remote Proctoring in het Engels (aangezien dit op dit moment de enige taal is die door de externe testleverancier wordt aangeboden) vanuit je huis. Je hebt ook andere financiële mogelijkheden tot je beschikking. Lees de informatie hieronder en op de IBLCE-website zorgvuldig door, zodat u de meest geschikte beslissing voor uzelf kunt nemen in uw unieke omstandigheden.

Testcentra

U heeft de mogelijkheid om het examen af ​​te leggen in een testcentrum, waar het testcentrum de apparatuur voor het examen levert. Vanwege de vloeiende en verschillende lokale omstandigheden en beperkingen kan het zitten in sommige gebieden echter een uitdaging zijn. Als je problemen hebt met het plannen, raden we je aan om regelmatig terug te komen, aangezien beschikbare afspraken kunnen veranderen. Bedankt voor uw geduld terwijl we door deze ongebruikelijke omstandigheden blijven navigeren.

Voor regionale of geografische gebieden waar er geen testcentrum of beperkte testcentrumcapaciteit is, afhankelijk van het IBCLC-kandidaatvolume, werkt de IBLCE aan het faciliteren van extra testbeheerlocaties die bekend staan ​​als ‘pop-upsites’. U kunt hier meer te weten komen over deze sites en de voortgang van de aangevraagde pop-upsites bekijken.

Voor meer informatie over de ervaring van het testcentrum, raadpleeg de informatie over het afleggen van het examen in een testcentrum op de IBLCE-website en op de Prometric-website.

Live bewaking op afstand (LRP)

In het licht van aanhoudende problemen in verband met COVID-19, biedt IBLCE in september 2021 ook LRP in het Engels aan (aangezien dit de enige taal is die momenteel door de externe testleverancier wordt aangeboden) om, waar mogelijk, grotere opties. Onthoud echter dat er verschillende dingen waarmee u rekening moet houden bij het bepalen of deze modaliteit geschikt is voor u.

Als u meer wilt weten of deze optie geschikt voor u is, raadpleegt u de LRP-informatie op de IBLCE-website en op de Prometric-website. Voer ook een systeemgereedheidscontrole uit op de computer die u zou gebruiken om te testen via LRP.

Andere opties die voor u beschikbaar zijn

De IBLCE begrijpt dat dit een vloeiende omgeving is en heeft beleid opgesteld waarmee u de juiste beslissingen kunt nemen, rekening houdend met uw eigen persoonlijke situatie.

Als het afleggen van het IBCLC-examen in september voor u niet haalbaar is, zijn er opties voor zowel hercertificering als initiële kandidaten om uit te stellen naar een toekomstig examenbeheervenster of zich terug te trekken voor een volledige of gedeeltelijke terugbetaling. Vind uw financiële opties hier.

De deadline voor het aanvragen van een gedeeltelijke of volledige terugbetaling bij gedocumenteerde buitengewone omstandigheden is 1 september 2021.

Als u vragen heeft over uw specifieke situatie, neem dan contact op met de IBLCE-locatie die u van dienst is.

← Informatiecentrum voor COVID-19