Posodobitev od 15. julija 2021: IBLCE se začne pošiljati e-poštna sporočila o odobritvi izpitov septembra 2021

(Update as of July 15, 2021: IBLCE Begins Sending September 2021 Examination Authorisation Emails — Slovenian)

IBLCE je začela pošiljati e-poštna sporočila o odobritvi izpitov kandidatom septembra 2021 in bo še naprej pošiljala pooblastila ves julij in avgust, dokler jih ne bodo prejeli vsi odobreni kandidati.

E-poštno sporočilo za pooblastilo vsebuje pomembne informacije, potrebne za načrtovanje pregleda. Ne poskušajte načrtovati sestanka za izpit, preden prejmete to sporočilo, saj ponudnik preskusov ne bo mogel razporediti vašega sestanka brez teh informacij.

Ne pozabite, da lahko septembra 2021 nadzorne plošče kandidata za izpit IBCLC preverite, ali so na voljo posodobitve glede napredka pri načrtovanju izpitov in pomembnih rokov.

Imate možnost opraviti izpit IBCLC septembra 2021, tako da obiščete testni center ali prek Live Remote Proctoring v angleščini (saj je to edini jezik, ki ga trenutno ponuja tretji ponudnik preskusov) od svojega doma. Na voljo imate tudi druge finančne možnosti. Prosimo, natančno preglejte spodnje informacije in spletno mesto IBLCE, da se boste lahko sami odločili za najustreznejšo odločitev.

Preskusni centri

Izpit lahko opravite v testnem centru, kjer preskusni center dobavi opremo za izpit. Zaradi tekočine in različnih lokalnih pogojev in omejitev je lahko sedenje na nekaterih območjih nekoliko zahtevno. Če imate težave z razporejanjem, vam priporočamo, da redno preverjate, saj se razpoložljivi sestanki lahko spremenijo. Zahvaljujemo se vam za potrpljenje, saj še naprej uporabljamo te nenavadne okoliščine.

Za regionalna ali geografska območja, kjer ni preskusnega centra ali so omejene zmogljivosti preskusnega centra, odvisno od obsega kandidatov za IBCLC, si IBLCE prizadeva za olajšanje dodatnih administrativnih lokacij za testiranje, znanih kot »pojavna mesta«. Več o teh straneh lahko izveste in preverite napredek zahtevanih pojavnih mest tukaj .

Če želite izvedeti več o izkušnjah s testnim centrom, si oglejte informacije o opravljanju izpita v testnem centru na strani IBLCE na spletnem mestu in na spletnem mestu Prometric .

Daljinsko načrtovanje v živo (LRP)

Glede na nenehne težave, povezane s COVID-19, IBLCE septembra 2021 ponovno ponuja tudi LRP v angleščini (saj je to edini jezik, ki ga trenutno ponuja tretji ponudnik preskusov), da bi, kjer je to izvedljivo, večje možnosti. Vendar ne pozabite, da obstaja več stvari , ki jih je treba upoštevati pri določanju, ali je ta način primeren za vas.

Če želite izvedeti več, ali je ta možnost morda prava za vas, si oglejte informacije o LRP na spletnem mestu IBLCE in na spletnem mestu Prometric in izpolnite preverjanje pripravljenosti sistema v računalniku, ki bi ga uporabljali za testiranje prek LRP.

Druge možnosti, ki so vam na voljo

IBLCE se zaveda, da gre za tekoče okolje, in je oblikoval politike, ki vam omogočajo ustrezne odločitve glede na vaše osebne razmere.

Če septembrsko opravljanje izpita IBCLC za vas ni izvedljivo, obstajajo možnosti tako za ponovno certificiranje kot za začetne kandidate, da se odložijo za prihodnje administrativno okno za izpit ali umaknejo za popolno ali delno vračilo. Poiščite svoje finančne možnosti tukaj .

Rok za zahtevanje delnega ali celotnega povračila z dokumentiranimi izrednimi okoliščinami je 1. september 2021.

Če imate vprašanja o svoji posebni situaciji, se obrnite na lokacijo IBLCE , ki vam ustreza.

← Nazaj v informacijski center o covidu-19 2020