Frissítés 2022. július 22-én: Az IBLCE megkezdi a 2022. szeptemberi vizsgafelhatalmazási e-mailek küldését

(Update as of July 22, 2022: IBLCE Begins Sending September 2022 Examination Authorisation Emails — Hungarian)

Az IBLCE megkezdte a vizsgaengedélyező e-mailek küldését a 2022. szeptemberi vizsgázóknak, és júliusban és augusztusban folytatja a küldést, amíg az összes jóváhagyott jelölt meg nem kapja azokat.

Rendszeres állapotfrissítéseket teszünk közzé az IBLCE COVID-19 forrásközpontban az engedélyezésről e-maileket és ütemezést.

A felhatalmazó e-mail fontos információkat tartalmaz a vizsgálat ütemezéséhez. Kérjük, ne próbálja meg időpontot egyeztetni a vizsgálat előtt, mielőtt megkapja ezt a közleményt, mivel a tesztelés szállítója ezen információk nélkül nem tudja időpontot egyeztetni.

Kérjük, ne feledje, hogy a 2022. szeptemberi IBCLC vizsgajelöltek irányítópultján tájékozódhat a vizsgaütemezés előrehaladásáról és a fontos határidőkről.

Lehetősége van letenni a 2022. szeptemberi IBCLC vizsgát egy tesztközpontban vagy az angol nyelvű Live Remote Proctoring segítségével (mivel jelenleg ez az egyetlen nyelv, amelyet a harmadik fél tesztelési szolgáltató kínál) otthonából. Egyéb pénzügyi lehetőségek is állnak az Ön rendelkezésére. Kérjük, figyelmesen tekintse át az alábbi információkat és az IBLCE webhelyet, hogy egyedi körülményei között a legmegfelelőbb döntést tudja meghozni.

Tesztközpontok

Lehetősége van egy tesztközpontban letenni a vizsgát, ahol a tesztközpont biztosítja a számítógépet a vizsgához. Ez alatt a dinamikus idő alatt a Prometric tesztközpontokban alkalmazott tesztelési eljárások változhatnak. Kérjük, tekintse meg a Prometric webhelyét és az IBLCE COVID-19-forrásközpont, ahol a 2022-es teszteléssel kapcsolatos legfrissebb információkat találja. Emellett nagyon fontos áttekinteni ez a tesztelő központok listája, amelyek speciális COVID-19-re vonatkozó követelményekkel rendelkeznek.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy az IBLCE továbbra is megköveteli a maszk viselését a vizsgázóktól az IBCLC vizsgálat során a vizsgálóközpontokban.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a folyékonyság és az eltérő helyi körülmények és korlátozások miatt az ülések bizonyos területeken némileg kihívást jelenthetnek. Ha nehézségei vannak az ütemezéssel, javasoljuk, hogy rendszeresen térjen vissza, mivel a szabad időpontok változhatnak. Köszönjük türelmét, miközben továbbra is kezeljük ezeket a körülményeket.

Az olyan regionális vagy földrajzi területeken, ahol nincs tesztközpont vagy korlátozott a tesztközpont kapacitása, az IBCLC jelölt mennyiségétől függően, az IBLCE azon dolgozik, hogy megkönnyítse a további tesztelési adminisztrációs helyeket, úgynevezett „Pop-up Sites”. A kért webhelyek elérhetőségéről további információkkal fogunk szolgálni.

Ha többet szeretne megtudni a tesztközpont tapasztalatairól, tekintse meg az IBLCE webhelyén és a Prometric webhelyén.

Élő távoli ellenőrzés (LRP)

Az IBLCE 2022 szeptemberében ismét angol nyelvű LRP-t kínál, hogy ahol lehetséges, nagyobb lehetőségeket kínáljon. Ne feledje azonban, hogy vannak több szempontok, amelyeket figyelembe kell venni annak eldöntésekor, hogy ez a mód megfelelő-e az Ön számára.

További információért és annak eldöntéséhez, hogy ez a lehetőség megfelelő lehet-e az Ön számára, tekintse meg az LRP-információkat az IBLCE webhelyén és a Prometric webhelyen, és töltsön ki egy rendszert készenléti ellenőrzés azon a számítógépen, amellyel LRP-n keresztül tesztelne.

Az Ön rendelkezésére álló pénzügyi lehetőségek

Az IBLCE tisztában van azzal, hogy ez egy rugalmas környezet, és olyan irányelveket dolgozott ki, amelyek lehetővé teszik, hogy megfelelő döntéseket hozzon saját személyes helyzetének megfelelően.

Ha az Ön számára szeptemberben nem lehetséges az IBCLC vizsga letétele, mind az újraminősítő, mind az első vizsgázóknak lehetőségük van elhalasztani egy jövőbeli vizsgát, vagy visszalépni a teljes vagy részleges visszatérítésért. Pénzügyi lehetőségeit itt találja.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a részleges vagy teljes visszatérítés igénylésének határideje dokumentált rendkívüli körülmények esetén 2022. augusztus 19.

Ha kérdése van az Ön konkrét helyzetével kapcsolatban, forduljon az Önt kiszolgáló IBLCE helyszínhez.

← Vissza a COVID-19 erőforrásoldalra