Posodobitev od 22. julija 2022: IBLCE začne septembra 2022 pošiljati e-poštna sporočila za pooblastilo za izpit

(Update as of July 22, 2022: IBLCE Begins Sending September 2022 Examination Authorisation Emails — Slovenian)

IBLCE je kandidatom za september 2022 začela pošiljati e-poštna sporočila o avtorizaciji izpitov in jih bo še naprej pošiljala ves julij in avgust, dokler jih ne bodo prejeli vsi odobreni kandidati.

V Informacijski center IBLCE o covidu-19 bomo objavljali redne posodobitve stanja glede avtorizacije e-poštna sporočila in razporejanje.

E-poštno sporočilo za avtorizacijo vsebuje pomembne informacije, ki so potrebne za načrtovanje vašega pregleda. Prosimo, ne poskušajte načrtovati svojega termina za pregled, preden prejmete to sporočilo, saj ponudnik testiranja ne bo mogel načrtovati vašega termina brez teh informacij.

Ne pozabite, da lahko preverite Septembra 2022 Nadzorno ploščo za izpit IBCLC za posodobitve o napredku razporejanja izpitov in pomembnih rokih.

Izpit IBCLC septembra 2022 lahko opravljate tako, da greste v izpitni center ali prek Live Remote Proctoring v angleščini (ker je to edini jezik, ki ga trenutno ponuja neodvisni ponudnik testiranja) od doma. Na voljo imate tudi druge finančne možnosti. Pazljivo preglejte spodnje informacije in informacije na spletni strani IBLCE, da boste lahko sprejeli najprimernejšo odločitev zase v svojih edinstvenih okoliščinah.

Testni centri

Možnost opravljanja izpita imate v izpitnem centru, kjer izpitni center dobavi računalnik za izpit. V tem dinamičnem času se lahko postopki testiranja v testnih centrih Prometric spremenijo. Preverite spletno mesto Prometric in Informacijski center IBLCE o covidu-19 redno za najnovejše informacije o testiranju v letu 2022. Poleg tega je zelo pomembno, da pregledate ta seznam centrov za testiranje, ki imajo posebne zahteve v zvezi s COVID-19.

Upoštevajte, da IBLCE še naprej zahteva nošenje mask od izpraševalcev med opravljanjem izpita IBCLC v izpitnih centrih.

Upoštevajte, da je lahko zaradi tekočih in različnih lokalnih pogojev in omejitev sedenje na nekaterih območjih nekoliko zahtevno. Če imate težave z načrtovanjem, vam svetujemo, da redno preverjate, saj se razpoložljivi termini lahko spremenijo. Zahvaljujemo se vam za potrpežljivost, ko se še naprej ukvarjamo s temi okoliščinami.

Za regionalna ali geografska območja, kjer ni testnega centra ali je zmogljivost testnega centra omejena, odvisno od števila kandidatov IBCLC, si IBLCE prizadeva olajšati dodatne lokacije za administracijo testiranja, imenovane »Pop-up Sites«. Več informacij o razpoložljivosti zahtevanih mest bo kmalu objavljenih.

Če želite izvedeti več o izkušnji izpitnega centra, si oglejte informacije o opravljanju izpita v izpitnem centru na spletnem mestu IBLCE in na spletnem mestu Prometric.

Live Remote Proctoring (LRP)

IBLCE septembra 2022 znova ponuja LRP v angleščini, da bi zagotovil, kjer je to izvedljivo, več možnosti. Vendar ne pozabite, da obstajajo več stvari, ki jih je treba upoštevati pri ugotavljanju, ali je ta način primeren za vas.

Če želite izvedeti več in ugotoviti, ali je ta možnost prava za vas, si oglejte informacije o LRP na spletni strani IBLCE in na spletnem mestu Prometric ter izpolnite sistem preverjanje pripravljenosti na računalniku, ki bi ga uporabili za testiranje prek LRP.

Finančne možnosti, ki so vam na voljo

IBLCE razume, da je to tekoče okolje, in je oblikoval politike, ki vam omogočajo sprejemanje ustreznih odločitev glede na vašo osebno situacijo.

Če opravljanje izpita IBCLC v septembru za vas ni izvedljivo, obstajajo možnosti tako za kandidate za ponovno certificiranje kot za začetne kandidate, da preložijo na prihodnji izpit ali se odpovejo za celotno ali delno povračilo. Svoje finančne možnosti najdete tukaj.

Pozorno upoštevajte, da je rok za zahtevo za delno ali celotno vračilo z dokumentiranimi izrednimi okoliščinami 19. avgust 2022.

Če imate vprašanja o vaši specifični situaciji, se obrnite na lokacijo IBLCE, ki vam nudi pomoč.

← Nazaj na COVID-19 Stran z viri