Posodobitev od 9. septembra 2022: Opomnik o premorih pri izpitih IBCLC

(Update as of September 9, 2022: A Reminder About IBCLC Examination Breaks — Slovenian)

Kot je navedeno v vašem e-poštnem sporočilu za odobritev pregleda, v e-poštnih sporočilih z opomniki o pregledu v Informacijski center o covidu-19, na strani Informacije LRP, v Pogosta vprašanja o izpitih in pogosta vprašanja o COVID-19 na spletnem mestu IBLCE in v Dopolnilnem vodniku za oddaljeno nadzorovanje v živo (LRP) , ko se pripravljate na izpit, bodite posebno pozorni na pravilnik o premoru pri izpitu IBCLC:

Vsi kandidati imajo načrtovan odmor med 1. in 2. delom izpita. Če želite med tem premorom zapustiti svojo delovno postajo, morate opozoriti svojega testnega administratorja/proctorja, preden zapustite svojo delovno postajo ali se oddaljite od spletne kamere med pregledom LRP. Če zapustite svojo delovno postajo ali se oddaljite od spletne kamere, ne da bi o tem opozorili nadzornika, bo vaš pregled prekinjen.

Za kandidate, ki opravljajo izpit v izpitnem centru:Za kandidate, ki opravljajo izpit prek Live Remote Proctoring (LRP):
Dovoljena sta do dva nenačrtovana odmora. Upoštevajte, da je čas, ki si ga vzamete za nenačrtovan odmor, del skupnega časa, ki ga imate na voljo za dokončanje izpita.Nenačrtovani odmori zaradi varnosti izpita niso dovoljeni. Svojo spletno kamero lahko zapustite samo med načrtovanim odmorom PO prejemu potrditve vašega nadzornika.

Spodaj je opomnik o pravilniku o odmorih, ki je prikazan na zaslonu ob koncu 1. dela izpita:

Prišli ste do konca 1. dela. Če želite dokončati ta razdelek in se premakniti na premor, kliknite »Končaj razdelek« v zgornjem desnem delu zaslona. Ko končate 1. del, se ne morete vrniti. Vaši odgovori bodo poslani, vsa vprašanja, ki so bila nepopolna, pa bodo označena kot neodgovorjena.

Če opravljate nadzorovani izpit v izpitnem centru ali na spletu prek Live Remote Proctor in želite uporabiti 5- minutni odmor, ne smete zapustiti pogleda nadzornika brez dovoljenja. Če tega postopka ne boste upoštevali, bo vaš rezultat preklican.

Za več informacij o premoru pri izpitu IBCLC in drugih izpitnih pravilnikih si oglejte svojo e-pošto za odobritev izpita in Informacijski center o covidu-19.

Če imate kakršna koli vprašanja, se obrnite na lokacijo IBLCE, ki vam nudi pomoč.

← Nazaj na COVID-19 Stran z viri