Opdatering den 10 december 2020: Nyt om udsendelse af eksamensresultater, re-certificeringspakker og IBCLC-certifikater

Vi sætter pris på dit engagement i forhold til IBCLC-certificeringen – og vi forstår, at det er vigtigt for dig, din arbejdsgiver og dine interessenter at få verificeret denne certificering.

Ligesom så mange andre ting i år, vil distributionen af IBCLC-pakkerne for eksamensresultaterne og recertificering ved CERP-point se lidt anderledes ud i år, end de har gjort i tidligere år. IBLCE har udarbejdet et par måder, hvorpå du kan se dine eksamensresultater eller verificere din certificerings- og recertificeringsstatus.

IBLCE evaluerer i øjeblikket certifikatindstillinger, der vil være tilgængelige i 2021. IBLCE leverer ikke ID-kort i år.

Men du behøver ikke at vente til 2021 for at verificere din status. Kandidater til certificering og recertificering som IBCLC’er i 2020 kan forvente følgende i de kommende måneder:

  • Hvis du tog eksamen i september 2020, vil du få adgang til dine resultater online inden udgangen af året i henhold til IBLCE’s faste plan. I år vil resultaterne ikke blive sendt med posten. Du vil modtage en e-mail med en vejledning i, hvordan du kan tilgå dine resultater online samt detaljer om alle de certificeringsverificeringsmuligheder, der er tilgængelige på det pågældende tidspunkt.
  • Hvis du blev recertificeret ved CERP-point, har du allerede et par muligheder for at bekræfte din recertificeringsstatus, eftersom disse pakker ikke vil blive sendt med posten i år:
    • Du kan finde en vejledning i, hvordan du kan se, om du har opnået recertificering, i IBLCE’s onlineakkrediteringsstyringssystem her.
    • Du kan eventuelt anmode om en formel certificeringsverificering af din certificeringsstatus gennem dit regionale IBLCE-kontor. Indsend venligst din verificeringsansøgning senest den 18. december 2020, så der er tid nok til at få den behandlet og sendt retur til dig senest den 31. december 2020.
    • Du vil også modtage en e-mail med en bekræftelse af din status i år.

Derudover forventer vi, at det offentlige register vil blive opdateret den 31. januar 2021.

Vi opfordrer dig til allerede nu at åbne en dialog med din arbejdsgiver om de forestående ændringer, og hvad det vil betyde for verificeringen af IBCLC-certificering og -recertificering.

Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Vores kundeserviceteam sætter stor pris på din tålmodighed, mens vi har rigtig travlt med at behandle adskillige anmodninger fra hele verden på kort tid.

Endnu en gang tak for din tålmodighed og forståelse. Vi gør vores bedste for at få indført det nye, digitale system. Vi sætter også stor pris på den støtte, du giver ammefamilier i disse vanskelige tider.

← IBLCE 2020 COVID-19 ressourcecenter