2020. december 10-i tájékoztató: Hírek a vizsgaeredmények kiküldéséről, az újraminősítési csomagokról és az IBCLC oklevelekről

Nagyra értékeljük az IBCLC minősítés iránti elkötelezettségét, és megértjük, hogy a minősítés megerősítése fontos Önnek, munkaadójának és az érintett feleknek.

Mint sok más dolog ebben az évben, az IBCLC-k vizsgaeredményeinek és a CERP-pontokkal való újraminősítéssel kapcsolatos csomagok kiküldése is másképp fog történni, mint az elmúlt években. Az IBLCE új megoldásokat biztosít a vizsgaeredmények megtekintéséhez, illetve a minősítés és az újraminősítés státuszának ellenőrzéséhez.

Az IBLCE jelenleg értékeli azokat a tanúsítási lehetőségeket, amelyek 2021-ben lesznek elérhetők. Az IBLCE ebben az évben nem nyújt személyazonosító igazolványokat.

De nem kell 2021-ig várnia státuszának ellenőrizéséhez. Összefoglaltuk, hogy az elkövetkező hónapokban mire számíthatnak azok, akik 2020-ban IBCLC minősítésre és újraminősítésre jelentkeztek:

  • Ha a 2020. szeptemberi vizsgán vett részt, az IBLCE a megszokott ütemezés szerint az eredményeket az év végéig online elérhetővé teszi. Az eredményeket idén nem küldjük el postán. E-mailt fog kapni az eredmények online elérésére vonatkozó utasításokkal, valamint az aktuálisan rendelkezésre álló összes minősítés megerősítési lehetőségről.
  • Ha CERP-pontokkal szerzett újraminősítést, már most is számos lehetőség áll rendelkezésére minősítése státuszának ellenőrzésére, mivel ezeket a csomagokat idén nem küldjük el postán:
    • Az itt megtalálható utasításokat követve IBLCE online képesítéskezelő rendszerében ellenőrizheti, hogy sikeresen újraminősíttette-e magát.
    • Szükség esetén minősítése státuszának hivatalos megerősítését kérheti a lakóhelyéhez tartozó IBLCE irodán keresztül. Kérjük, hogy legkésőbb 2020. december 18-ig küldje el megerősítési kérelmét, hogy 2020. december 31-ig megkaphassa a megerősítését.
    • Idei évi státuszát e-mailben is meg fogjuk erősíteni.

Ezenkívül arra számítunk, hogy a nyilvános névjegyzéket 2021. január 31-ig frissítik.

Javasoljuk, hogy tájékoztassa a munkáltatóját a változásokról, és az IBCLC minősítés és újraminősítés megerősítésére gyakorolt hatásukról.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk. Ügyfélszolgálatunk nagyra értékeli türelmét, mivel rövid idő alatt világszerte több ezer kérésnek kell eleget tennünk.

Még egyszer köszönöm a türelmét és megértését az új digitális rendszer bevezetése során és a szoptató családoknak nyújtott támogatását ebben a nehéz időszakban.

← Visszatérés a COVID-19 erőforrásközponthoz