Frissítés 2021. március 19-től: Az IBLCE elkezdi elküldeni 2021. április / május vizsgaengedély e-mailjeit

Update as of March 19, 2021: IBLCE Begins to Send April/May 2021 Examination Authorisation Emails  (Hungarian)

Az IBLCE most 2021 április / május hónapra küldi el a vizsgáztatási engedélyeket tartalmazó e-maileket, és a következő néhány hétben mindaddig továbbküldi őket, amíg az összes jóváhagyott jelölt meg nem kapja őket. Rendszeres állapotfrissítéseket teszünk közzé az IBLCE COVID-19 erőforrásközpontban az engedélyezési e-mailekről és az ütemezésről.

Az LRP tesztelési mód használatából fakadó részletek miatt néhány részletet véglegesíteni kellett az e-mailek terjesztése előtt. Köszönöm a türelmed.

A 2021. április / májusi vizsga adminisztrációja során lehetősége van az IBCLC vizsgálatot az otthoni élő távoli ügyészségen keresztül vagy egy tesztközpontba látogatva. Egyéb pénzügyi lehetőségek is állnak rendelkezésére. Kérjük, gondosan tekintse át az alábbi információkat és az IBLCE weboldalán, hogy egyedi körülményei között meghozhassa a legmegfelelőbb döntést maga számára.

Élő távoli ügyész (LRP)

Az IBLCE 2021-ben ismét felajánlja az LRP-t, hogy ahol lehetséges, nagyobb lehetőségeket nyújtson. Ne feledje azonban, hogy ez egy új IBCLC vizsgálati mód, és számos szempontot kell figyelembe venni annak megállapításakor, hogy ez a mód megfelelő-e az Ön számára.

Az LRP jelenleg azoknak a jelölteknek áll rendelkezésre, akik angol nyelvű vizsgát tesznek (az LRP-t a harmadik fél tesztelője jelenleg csak angol nyelven kínálja). Ezenkívül azoknak a jelölteknek, akik LRP-n keresztül szeretnének vizsgát tenni, meg kell felelniük a rendszer és a környezetvédelmi követelményeknek. Kritikusan fontos elvégezni a rendszerkészültség-ellenőrzést az LRP-vizsgálat ütemezése előtt. Az LRP-n keresztül történő tesztelés számos új változót vezet be, amelyek eltérnek a tesztközpontban végzett tesztektől. Felhívjuk figyelmét, hogy technikai problémák merülhetnek fel a számítógépen vagy a hálózaton, a tesztelő gyártó rendszerén vagy a két rendszer közötti kommunikációs problémák miatt.

Ennek az opciónak a megértéséhez és a megalapozott döntés meghozatalához az Ön számára megfelelő vizsgálati módozatról kérjük, olvassa el az LRP-n keresztüli vizsga lebonyolításával kapcsolatos információkat az IBLCE honlapján és a teszteléssel foglalkozó szállítón, a Prometric webhelyén.

Tesztközpontok

Arra is lehetősége van, hogy vizsgát tegyen egy vizsgaközpontban, ahol a vizsgaközpont szállítja a vizsga felszerelését. A folyékony és az eltérő helyi viszonyok és korlátozások miatt azonban az ülések bizonyos területeken kissé kihívást jelenthetnek. Ha nehézségei vannak az ütemezéssel, javasoljuk, hogy rendszeresen nézzen vissza, mivel a rendelkezésre álló találkozók változhatnak.

Ha többet szeretne megtudni a tesztközpont tapasztalatáról, kérjük, olvassa el a vizsga letételével kapcsolatos információkat az IBLCE és a Prometric honlapján található tesztközpontban.

Az Ön rendelkezésére álló pénzügyi lehetőségek

Az IBLCE megértette, hogy ez egy folyékony környezet, és olyan irányelveket dolgozott ki, amelyek lehetővé teszik, hogy megfelelő döntéseket hozzon saját személyes helyzetének megfelelően.

Ha az IBCLC vizsga ülése áprilisban / májusban nem kivitelezhető az Ön számára, lehetősége van mind az újból tanúsító, mind az első jelentkezők számára, hogy elhalasszon egy jövőbeli vizsgát, vagy visszalépjen teljes vagy részleges visszatérítésért. Pénzügyi lehetőségeit itt találja.

Felhívjuk figyelmét, hogy a teljes vagy részleges visszatérítés kérelmezésének határidejét 2021. április 12-ig meghosszabbították.

Ha kérdései vannak a konkrét helyzetével kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba az IBLCE helyszínével, amely Önt kiszolgálja.

← Visszatérés a COVID-19 erőforrásközponthoz