Ažuriranje od 26. ožujka 2021 : Ažuriranje certifikata IBCLC za 2020. i 2021. Godinu

Update as of March 26, 2021: IBCLC Certificates Update for 2020 and 2021 (Croatian)

IBLCE nastavlja raditi na pružanju IBCLC certifikata, a kasnije će ove godine pružati i digitalne i tiskane IBCLC certifikate novim i ponovnim certifikatima IBCLC-a od 2020. i 2021. Objavit ćemo ažuriranja o IBLCE COVID-19 Resursnom centru jer budemo imali više vijesti.

Zbog logistike davanja poštanskih certifikata tijekom pandemije, IBLCE je odgodio slanje tiskanih IBCLC certifikata od 2020. godine, a budući da utjecaji pandemije još uvijek utječu na mnoge aspekte logistike, IBLCE očekuje da će tiskani IBCLC certifikati za nove i resertifikacijske IBCLC-ove iz Travanj / svibanj 2021. također će biti malo odgođen.

Očekuje se da će rezultati administracije ispita u travnju / svibnju 2021. biti dostavljeni na mreži na računima za upravljanje vjerodajnicama do sredine srpnja.

Dok je priprema za certifikate još uvijek u tijeku, IBLCE nudi razne mogućnosti provjere certifikata. Kao što smo učinili za IBCLC 2020. godine, ove će opcije biti dostupne novim i ponovnim certificiranjima IBCLC-a 2021. godine.

Podsjećanja radi, sljedeće su mogućnosti provjere certifikata:

  1. Prijavite se na svoj mrežni račun u sustavu za upravljanje vjerodajnicama i slijedite ove korake da biste pronašli status certifikata.
  1. Podnošenje zahtjeva za potvrdu ovjere na mjesto IBLCE koje vas služi. Zahtjev ćete morati podnijeti u ime svog poslodavca ili bilo tko drugi tko treba potvrdu.
  1. Provjera internetskog registra IBLCE radi provjere statusa certifikata IBCLC.
  1. Kontaktiranje vašeg IBLCE mjesta radi pisma kojim se potvrđuje vaš status certifikacije IBCLC koji se može pružiti trećim stranama.

← IBLCE-ov resursni centar u pogledu bolesti COVID-19 za 2020