Update vanaf 26 maart 2021: Update IBCLC-certificaten voor 2020 en 2021

Update as of March 26, 2021: IBCLC Certificates Update for 2020 and 2021 (Dutch)

IBLCE blijft werken aan het verstrekken van IBCLC-certificaten en zal later dit jaar zowel digitale als gedrukte IBCLC-certificaten leveren aan zowel nieuwe als hercertificerende IBCLC’s vanaf 2020 en 2021. We zullen updates posten op het IBLCE COVID-19 Resource Center als we meer nieuws hebben.

Vanwege de logistiek van het verstrekken van per post verzonden certificaten tijdens een pandemie, heeft IBLCE de verzending van gedrukte IBCLC-certificaten vanaf 2020 uitgesteld en, aangezien de gevolgen van de pandemie nog steeds veel aspecten van de logistiek beïnvloeden, verwacht IBLCE dat de gedrukte IBCLC-certificaten voor nieuwe en hercertificerende IBCLC’s van de Het examen van april / mei 2021 zal ook enigszins worden vertraagd.

De resultaten van de examenadministratie van april / mei 2021 zullen naar verwachting medio juli online worden verstrekt in credential management accounts.

Terwijl de voorbereiding voor certificaten nog aan de gang is, biedt IBLCE een verscheidenheid aan certificeringsverificatie-opties. Zoals we hebben gedaan voor IBCLC’s in 2020, zullen deze opties in 2021 beschikbaar zijn voor nieuwe en hercertificerende IBCLC’s.

Ter herinnering: de volgende opties zijn certificeringsverificatie:

  1. Meld u aan bij uw online account in het aanmeldingsbeheersysteem en volg deze stappen om uw certificeringsstatus te vinden.
  1. Een certificeringsverificatieverzoek indienen bij de IBLCE-locatie die u van dienst is. U moet het verzoek indienen namens uw werkgever of iemand anders die de verificatie nodig heeft.
  1. Het online-register van IBLCE controleren om een ​​IBCLC-certificeringsstatus te verifiëren.
  1. Contact opnemen met uw IBLCE-locatie voor een brief waarin uw IBCLC-certificeringsstatus wordt geverifieerd, die aan derden kan worden verstrekt.

← Informatiecentrum voor COVID-19