Ενημέρωση από 15 Ιουλίου 2021: Η IBLCE ξεκινά την αποστολή μηνυμάτων εξουσιοδότησης εξέτασης Σεπτεμβρίου 2021

(Update as of July 15, 2021: IBLCE Begins Sending September 2021 Examination Authorisation Emails — Greek)

Η IBLCE έχει αρχίσει να στέλνει μηνύματα Εξουσιοδότησης Εξέτασης σε υποψηφίους Σεπτεμβρίου 2021 και θα συνεχίσει να στέλνει εξουσιοδοτήσεις καθ ‘όλη τη διάρκεια του Ιουλίου και του Αυγούστου έως ότου λάβουν όλοι οι εγκεκριμένοι υποψήφιοι.

Το email εξουσιοδότησης περιέχει σημαντικές πληροφορίες που απαιτούνται για τον προγραμματισμό της εξέτασής σας. Μην επιχειρήσετε να προγραμματίσετε το ραντεβού για την εξέταση πριν λάβετε αυτήν την ανακοίνωση, καθώς ο πωλητής δοκιμών δεν θα μπορεί να προγραμματίσει το ραντεβού σας χωρίς αυτές τις πληροφορίες.

Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να ελέγξετε τον Σεπτέμβριο 2021 IBCLC Examination Candidate Dashboard για ενημερώσεις σχετικά με την πρόοδο του προγραμματισμού των εξετάσεων και τις σημαντικές προθεσμίες.

Έχετε την επιλογή να λάβετε μέρος στην εξέταση IBCLC του Σεπτεμβρίου 2021 πηγαίνοντας σε ένα δοκιμαστικό κέντρο ή μέσω του Live Remote Procting στα Αγγλικά (καθώς αυτή είναι η μόνη γλώσσα που προσφέρεται από τον τρίτο προμηθευτή δοκιμών αυτήν τη στιγμή) από το σπίτι σας. Έχετε επίσης διαθέσιμες άλλες οικονομικές επιλογές. Ελέγξτε τις παρακάτω πληροφορίες και στον ιστότοπο IBLCE προσεκτικά, ώστε να μπορείτε να λάβετε την πιο κατάλληλη απόφαση για εσάς στις μοναδικές σας περιστάσεις.

Κέντρα δοκιμών

Έχετε την επιλογή να λάβετε μέρος στην εξέταση σε ένα κέντρο δοκιμών, όπου το εξεταστικό κέντρο προμηθεύει τον εξοπλισμό για την εξέταση. Ωστόσο, λόγω υγρών και διαφορετικών τοπικών συνθηκών και περιορισμών, το κάθισμα μπορεί να είναι κάπως δύσκολο σε ορισμένες περιοχές. Εάν αντιμετωπίζετε δυσκολίες στον προγραμματισμό, σας συνιστούμε να ελέγχετε τακτικά καθώς ενδέχεται να αλλάξουν τα διαθέσιμα ραντεβού. Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας καθώς συνεχίζουμε την πλοήγηση σε αυτές τις ασυνήθιστες περιστάσεις.

Για περιφερειακές ή γεωγραφικές περιοχές όπου δεν υπάρχει κέντρο δοκιμών ή περιορισμένη χωρητικότητα κέντρου δοκιμών, ανάλογα με τον υποψήφιο τόμο IBCLC, η IBLCE εργάζεται για να διευκολύνει πρόσθετες τοποθεσίες διαχείρισης δοκιμών γνωστές ως “Αναδυόμενοι ιστότοποι”. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτούς τους ιστότοπους και να ελέγξετε την πρόοδο των ζητούμενων αναδυόμενων ιστότοπων εδώ .

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την εμπειρία του κέντρου δοκιμών, συμβουλευτείτε πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή στην εξέταση σε ένα κέντρο δοκιμών στον ιστότοπο IBLCE και στον ιστότοπο Prometric .

Live Remote Procting (LRP)

Υπό το φως των συνεχιζόμενων ζητημάτων που σχετίζονται με το COVID-19, η IBLCE προσφέρει επίσης LRP στα Αγγλικά (καθώς αυτή είναι η μόνη γλώσσα που προσφέρεται από τον τρίτο προμηθευτή δοκιμών τρίτου μέρους) ξανά τον Σεπτέμβριο του 2021 για να παρέχει, όπου είναι εφικτό, μεγαλύτερες επιλογές. Ωστόσο, θυμηθείτε ότι υπάρχουν αρκετές πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά τον προσδιορισμό εάν αυτή η δυνατότητα είναι κατάλληλη για εσάς.

Για να μάθετε περισσότερα εάν αυτή η επιλογή μπορεί να είναι κατάλληλη για εσάς, συμβουλευτείτε τις πληροφορίες LRP στον ιστότοπο IBLCE και στον ιστότοπο Prometric . Επίσης, ολοκληρώστε έναν έλεγχο ετοιμότητας συστήματος στον υπολογιστή που θα χρησιμοποιούσατε για δοκιμή μέσω LRP.

Άλλες διαθέσιμες επιλογές

Η IBLCE κατανοεί ότι πρόκειται για ένα ρευστό περιβάλλον και έχει αναπτύξει πολιτικές που σας επιτρέπουν να λαμβάνετε τις κατάλληλες αποφάσεις δεδομένης της προσωπικής σας κατάστασης.

Εάν η εξέταση IBCLC δεν είναι εφικτή για εσάς τον Σεπτέμβριο, υπάρχουν επιλογές τόσο για την επαναπιστοποίηση όσο και για τους αρχικούς υποψηφίους για αναβολή σε μελλοντικό παράθυρο διαχείρισης εξετάσεων ή ανάληψη για πλήρη ή μερική επιστροφή χρημάτων. Βρείτε τις οικονομικές σας επιλογές εδώ .

Η προθεσμία για να ζητήσετε μερική ή πλήρη επιστροφή χρημάτων με τεκμηριωμένες έκτακτες περιστάσεις είναι η 1η Σεπτεμβρίου 2021.

Εάν έχετε απορίες σχετικά με τη συγκεκριμένη κατάστασή σας, επικοινωνήστε με την τοποθεσία IBLCE που σας εξυπηρετεί.

← Επιστρέψτε στο Κέντρο Πόρων COVID-19