Frissítés 2021. július 15-től: Az IBLCE megkezdi a 2021. szeptemberi vizsga engedélyezési e-mailek küldését

(Update as of July 15, 2021: IBLCE Begins Sending September 2021 Examination Authorisation Emails — Hungarian)

Az IBLCE megkezdte a vizsgafelhatalmazási e-mailek küldését 2021 szeptemberére, és folytatja az engedélyek küldését júliusban és augusztusban, amíg az összes jóváhagyott jelölt meg nem kapja őket.

Az engedélyezési e-mail fontos információkat tartalmaz a vizsga ütemezéséhez. Kérjük, ne próbálja meg ütemezni a vizsga időpontját, mielőtt megkapja ezt a közleményt, mivel a tesztelő gyártó nem tudja ütemezni a találkozót ezen információk nélkül.

Ne feledje, hogy ellenőrizheti a 2021. szeptemberi IBCLC vizsgajelölt irányítópultját a vizsga ütemezésének előrehaladásáról és a fontos határidőkről.

Lehetősége van a 2021. szeptemberi IBCLC-vizsga letételére egy tesztközpontba vagy a Live Remote Proctoring segítségével angol nyelven (mivel ez az egyetlen nyelv, amelyet a harmadik fél tesztelője kínál jelenleg) az otthonából. Egyéb pénzügyi lehetőségek is állnak rendelkezésére. Kérjük, gondosan olvassa el az alábbi információkat és az IBLCE weboldalát, hogy egyedi körülmények között a legmegfelelőbb döntést hozza meg magának.

Tesztközpontok

Lehetősége van vizsgát tenni egy vizsgaközpontban, ahol a vizsgaközpont szállítja a vizsga felszerelését. A folyékony és az eltérő helyi viszonyok és korlátozások miatt azonban az ülések bizonyos területeken kissé kihívást jelenthetnek. Ha nehezen ütemezi az ütemezést, javasoljuk, hogy rendszeresen nézzen vissza, mert a rendelkezésre álló találkozók változhatnak. Köszönjük türelmét, amikor továbbra is navigálunk ezekben a szokatlan körülmények között.

Azon regionális vagy földrajzi területeken, ahol nincs tesztközpont vagy korlátozott vizsgálati központ kapacitás, az IBCLC jelölt mennyiségétől függően, az IBLCE azon dolgozik, hogy megkönnyítse a további, a „Pop-up Sites” néven ismert tesztelési adminisztrációs helyeket. Tudjon meg többet ezekről a webhelyekről, és ellenőrizze a kért előugró webhelyek előrehaladását itt .

Ha többet szeretne megtudni a tesztközpont tapasztalatairól, kérjük, olvassa el a vizsga vizsgáztatásával kapcsolatos információkat az IBLCE webhelyen és a Prometric webhelyen .

Élő távoli ügyészség (LRP)

A COVID-19-hez kapcsolódó folyamatos problémák fényében az IBLCE 2021 szeptemberében ismét kínálja az LRP-t angol nyelven (mivel ez az egyetlen nyelv, amelyet a harmadik fél tesztelője kínál jelenleg), hogy ahol lehetséges, nagyobb lehetőségek. Ne feledje azonban, hogy vannak több dolgokat , amelyeket figyelembe kell venni annak meghatározásakor, hogy ez a mód megfelelő-e az Ön számára.

Ha többet szeretne megtudni arról, hogy ez a lehetőség megfelel-e Önnek, kérjük, olvassa el az LRP információkat az IBLCE webhelyen és a Prometric webhelyen . Végezzen el egy rendszerkészültség-ellenőrzést azon a számítógépen is, amelyet az LRP-n keresztül tesztelne.

Az Ön számára elérhető egyéb lehetőségek

Az IBLCE megérti, hogy ez egy folyékony környezet, és olyan irányelveket dolgozott ki, amelyek lehetővé teszik a megfelelő döntéseket a saját személyes helyzete alapján.

Ha az IBCLC-vizsga megtartása szeptemberben nem kivitelezhető az Ön számára, van lehetőség mind az újból tanúsító, mind az első jelentkezők számára, hogy elhalasszanak egy jövőbeli vizsgafelügyeleti időszakot, vagy visszaléphetnek teljes vagy részleges visszatérítésért. Keresse meg pénzügyi lehetőségeit itt .

A dokumentált rendkívüli körülmények között történő részleges vagy teljes visszatérítés igénylésének határideje 2021 szeptember 1.

Ha kérdései vannak a konkrét helyzetével kapcsolatban, vegye fel a kapcsolatot az IBLCE helyével , amely kiszolgálja Önt.

← Visszatérés a COVID-19 erőforrásközponthoz