Opdatering fra 4. februar 2021: 2020 IBCLC-certifikater og statusopdatering af ID-kort

Update as of February 4, 2021: 2020 IBCLC Certificates and ID Cards Status Update (Danish)

I december 2020 meddelte IBLCE i en ny opdatering på IBLCE COVID-19 Resource Center samt til eksamenskandidater via e-mail, at der er flere muligheder for certificeringsbekræftelse, og at vi aktivt undersøger certifikatmuligheder, der frigives i år. Vi forstår, at nogle er bekymrede over forsinkelsen og ændringerne af IBCLC-certifikater og ID-kort fra 2020. Vi sætter pris på, at dette er yderst vigtigt.

Hvis du har brug for verifikation NU, er der flere muligheder for øjeblikket tilgængelige for dig som beskrevet nedenfor. IBLCE vil give alle IBCLC’er, der certificerede eller gencertificerede i 2020, et IBCLC-certifikat, når det er muligt at gøre det. IBLCE udsendte en FAQ om hvorfor dette ikke var muligt i 2020. Når vi ved, hvor vigtigt dette er, vil vi regelmæssigt give dig opdateringer om fremskridt hen imod dette.

Vores mål er at give dig en praktisk pakke med certificeringsbekræftelsesindstillinger, der tilføjer værdi til IBCLC’er, hvilket også er sikkert. Indtil videre har IBLCE arbejdet for hurtigt at levere eksamensresultater online, inklusive en online score-rapport og certificeringsstatusside, i vores nye online legitimationsstyringssystem samt at forbedre det offentlige IBCLC-register, så det opdateres i realtid . Vi vil fortsætte med at udrulle nye muligheder, når de bliver tilgængelige.

Hvilke verifikationsmuligheder er tilgængelige NU?

Du kan:

Hvilke bekræftelsesmuligheder kommer der?

I de kommende uger vil IBLCE give dem, der med succes bestod IBCLC-eksamen i 2020, en formel e-mail, der bekræfter deres certificering. Dette kan tilfredsstille visse verifikationsbehov.

Som bemærket i en nylig opdatering af IBLCE COVID-19 Resource Center har IBLCE undersøgt digitale certifikat- og ID-kortmuligheder, herunder dem der kan udskrives. Hvis dette er muligt at implementere over hele verden, forventes det, at denne nye verifikationsmetode vil være tilgængelig i 2021. Da IBCLC er et globalt legitimationsoplysninger, der findes på 17 specifikke sprog, udfører IBLCE sin omhu for at fastslå, om denne mulighed vil være tilgængelig på alle 17 specifikke sprog.

Digitale certifikater gør det lettere end nogensinde for interessenter at kontrollere legitimationsoplysninger og inkluderer muligheden for at dele via sociale medier. Dette format giver adgang til ens certifikat og ID-kort på en smartphone og online.

IBLCE arbejder aktivt på at tilføje muligheden for at søge efter navn til det offentlige register og vil give mere specifikke opdateringer, når de er tilgængelige.

Hvorfor er dette ikke umiddelbart tilgængeligt?

IBLCE arbejder flittigt på at give dig disse yderligere certificeringsbekræftelsesmuligheder, men disse typer projekter – især under en pandemi – tager tid. Dette er nogle vigtige faktorer, som IBLCE overvejer:

  • Sikkerhed: Enhver løsning skal være sikker for at sikre, at IBCLC-legitimationsoplysninger, der bruges, er autentiske. Dette er vigtigt for at beskytte integriteten af ​​din legitimationsoplysninger.
  • Global rækkevidde: En løsning tilgængelig på 17 IBLCE-sprog og tilgængelig over hele verden.
  • Kvalitetssikring: IBLCE var ude af stand til at sende certifikater i 2020 efter at have fastslået, at den nødvendige kvalitetssikring og logistik ikke var i overensstemmelse med Verdenssundhedsorganisationens retningslinjer til beskyttelse af IBLCE-teammedlemmer og tilknyttede leverandører fra COVID-19, og IBLCE er fortsat forpligtet til kvalitet Assurance (QA). QA’en for en digital løsning kan udfyldes af IBLCE-teammedlemmer i betragtning af de nuværende omstændigheder, men det tager stadig tid. Især når vi udruller nye produkter, vil vi sikre, at de fungerer for dig som forventet.
  • Bæredygtighed: Digitale certifikater tilbyder en række fordele for IBCLC’er samt robuste sikkerhedsfunktioner for at beskytte legitimationsoplysningerne. IBLCE er på udkig efter en langsigtet partner til at levere en digital certifikatløsning, der imødekommer IBCLCs behov i de kommende år.

Vi opdaterer dig, når nye muligheder bliver tilgængelige, og når vi når milepæle på vej mod vores mål om at levere digitale certifikater og ID-kort. Fortsæt med at tjekke COVID-19 Ressource Center og vores websted for yderligere opdateringer.

Tak for din tålmodighed og fleksibilitet, da vi arbejder på at give dig disse nye muligheder. Kontakt den IBLCE-placering, der tjener dig, hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp til et specifikt certificeringsspørgsmål.

Nu mere end nogensinde er det arbejde, du gør for at støtte ammende familier, så vigtigt. Tak skal du have.

← IBLCE 2020 COVID-19 ressourcecenter