Frissítés 2021. február 4-től: 2020 IBCLC tanúsítványok és személyi igazolványok állapotfrissítése

Update as of February 4, 2021: 2020 IBCLC Certificates and ID Cards Status Update (Hungarian)

2020 decemberében az IBLCE frissítéssel közölte az IBLCE COVID-19 erőforrás központot, valamint e-mailben a vizsgázó jelöltekkel arról, hogy a tanúsítás ellenőrzésének számos lehetősége van, és hogy aktívan kutatjuk az idén kiadandó tanúsítványok lehetőségeit. Megértjük, hogy egyesek aggódnak az IBCLC tanúsítványok és személyi igazolványok késedelme és változása miatt 2020-tól. Nagyra értékeljük, hogy ez rendkívül fontos.

Ha MOST igényel igazolást, jelenleg több lehetőség áll az Ön rendelkezésére, az alábbiak szerint. Az IBLCE minden, a 2020-ban tanúsított vagy újból tanúsított IBCLC-t IBCLC-tanúsítvánnyal lát el, amikor ez megvalósítható. Az IBLCE feltett egy kérdést arról, hogy ez miért nem volt lehetséges 2020-ban. Tudva, hogy ez mennyire fontos, rendszeres frissítéseket adunk az e cél felé tett előrelépésről.

Célunk, hogy kényelmes tanúsítási ellenőrzési lehetőségeket kínáljunk Önnek, amelyek hozzáadott értéket jelentenek az IBCLC-k számára, amely szintén biztonságos. Eddig az IBLCE azon dolgozott, hogy gyorsan online biztosítsa a vizsgaeredményeket, beleértve az online pontszámjelentést és a tanúsítási állapot oldalt, új online hitelesítési adatkezelő rendszerünkben, valamint hogy javítsa a nyilvános IBCLC nyilvántartást, hogy az valós időben frissüljön. . Folytatjuk az új lehetőségek bevezetését, amint azok elérhetővé válnak.

Milyen ellenőrzési lehetőségek állnak rendelkezésre MOST?

Tudsz:

  • és / vagy vegye fel a kapcsolatot az IBLCE helyével egy adott digitális levélért.

Milyen ellenőrzési lehetőségek érkeznek?

Az elkövetkező hetekben az IBLCE hivatalos e-mailt küld azoknak, akik sikeresen letették az IBCLC vizsgát 2020-ban. Ez kielégíthet bizonyos ellenőrzési igényeket.

Amint azt az IBLCE COVID-19 erőforrásközpont friss frissítésében megjegyeztük, az IBLCE digitális tanúsítvány- és személyi igazolvány-lehetőségeket kutatott, beleértve a nyomtathatóakat is. Ha ezt világszerte megvalósítani lehet, várhatóan ez az új ellenőrzési módszer 2021-ben lesz elérhető. Mivel az IBCLC globális hitelesítő adat, amely 17 meghatározott nyelven érhető el, az IBLCE elvégzi a kellő gondosságot annak meggyőződésére, hogy rendelkezésre áll-e ez a lehetőség. mind a 17 meghatározott nyelven.

A digitális tanúsítványok minden eddiginél könnyebbé teszik az érintettek számára a hitelesítő adatok ellenőrzését, és magukban foglalják a közösségi médián keresztüli megosztás lehetőségét is. Ez a formátum lehetővé teszi okostelefonon és online való hozzáférést a tanúsítványhoz és személyi igazolványhoz.

Az IBLCE aktívan azon dolgozik, hogy a Név szerinti nyilvántartásba felvehesse a név szerinti keresést, és konkrétabb frissítéseket fog nyújtani, amint azok rendelkezésre állnak.

Miért nem elérhető azonnal?

Az IBLCE szorgalmasan dolgozik ezen további tanúsítási ellenőrzési lehetőségek biztosításában, de az ilyen típusú projektek – különösen egy járvány idején – időt vesznek igénybe. Ezeket a fontos tényezőket veszi figyelembe az IBLCE:

  • Biztonság: Minden megoldásnak biztonságosnak kell lennie annak biztosítására, hogy a használt IBCLC hitelesítő adatok hitelesek legyenek. Ez fontos a hitelesítő adatok integritásának védelme érdekében.
  • Globális elérés: 17 IBLCE nyelven elérhető és világszerte elérhető megoldás.
  • Minőségbiztosítás: Az IBLCE nem tudta elküldeni a tanúsítványokat 2020-ban, miután megállapította, hogy a szükséges minőségbiztosítás és logisztika nem felel meg a World Health Organisation irányelveknek az IBLCE csapat tagjainak és a kapcsolódó szállítóknak a COVID-19 elleni védelme érdekében, és az IBLCE továbbra is elkötelezett a minőség iránt. Biztosítás (QA). A digitális megoldás minőségbiztosítását az IBLCE csapat tagjai teljesíthetik a jelenlegi körülményekre tekintettel, de ez még időt igényel. Különösen az új termékek bevezetésekor szeretnénk biztosítani, hogy az Ön elvárásainak megfelelően működjenek.
  • Fenntarthatóság: A digitális tanúsítványok számos előnyt kínálnak az IBCLC-k számára, valamint robusztus biztonsági szolgáltatásokkal védik a hitelesítő adatokat. Az IBLCE hosszú távú partnert keres egy digitális tanúsítvány-megoldás biztosítására, amely az elkövetkező évek során kielégíti az IBCLC-k igényeit.

Frissíteni fogjuk Önt, amint új lehetőségek válnak elérhetővé, és amikor mérföldköveket érünk el a digitális igazolások és személyi igazolványok biztosítása érdekében tett célunk felé. Kérjük, továbbra is keresse meg a COVID-19 erőforrás központot és weboldalunkat további frissítésekért.

Köszönjük türelmét és rugalmasságát, amikor ezen új lehetőségek biztosításán dolgozunk. Kérjük, forduljon az Ön számára kiszolgáló IBLCE helyre, ha bármilyen kérdése van, vagy segítségre van szüksége egy adott tanúsítási ellenőrző kérdéssel kapcsolatban.

Most minden eddiginél fontosabb a szoptató családok támogatására végzett munka. Köszönöm.

← Visszatérés a COVID-19 erőforrásközponthoz