Posodobitev od 4. februarja 2021: Posodobitev stanja certifikatov IBCLC in osebnih izkaznic 2020

Update as of February 4, 2021: 2020 IBCLC Certificates and ID Cards Status Update (Slovenian)

Decembra 2020 je IBLCE posodobljeno sporočil informacijski center IBLCE COVID-19 in kandidatom za izpit po e-pošti, da obstaja več možnosti za preverjanje certifikata in da aktivno raziskujemo možnosti izdaje certifikatov v letošnjem letu. Zavedamo se, da nekateri skrbijo zaradi zamude in sprememb potrdil IBCLC in osebnih izkaznic od leta 2020. Cenimo, da je to izrednega pomena.

Če potrebujete preverjanje ZDAJ, vam je trenutno na voljo več možnosti, kot je navedeno spodaj. IBLCE bo vsem IBCLC, ki so leta 2020 certificirali ali ponovno certificirali, priskrbel certifikat IBCLC, kadar je to izvedljivo. IBLCE je objavil pogosta vprašanja o tem, zakaj to leta 2020 ni bilo mogoče. Ker vemo, kako pomembno je to, vam bomo redno obveščali o napredku v tej smeri.

Naš cilj je zagotoviti vam priročen nabor možnosti preverjanja certifikata, ki dodajajo vrednost za IBCLC, kar je tudi varno. Do zdaj si je IBLCE prizadeval za hitro zagotavljanje rezultatov izpitov na spletu, vključno s spletnim poročilom o rezultatih in stranjo s statusom certificiranja, v našem novem spletnem sistemu za upravljanje poverilnic, pa tudi za izboljšanje javnega registra IBCLC, tako da se posodablja v realnem času. . Še naprej bomo uvajali nove možnosti, ko bodo na voljo.

Katere možnosti preverjanja so na voljo ZDAJ?

Ti lahko:

  • uporabite javni register IBCLC, ki ga lahko shranite kot PDF ali natisnete z desnim klikom na zaslon
  • in / ali se obrnite na svojo lokacijo IBLCE za določeno digitalno pismo.

Katere možnosti preverjanja prihajajo?

V prihodnjih tednih bo IBLCE tistim, ki so uspešno opravili izpit IBCLC leta 2020, poslal uradno e-poštno sporočilo, ki potrjuje njihovo potrdilo. To lahko zadovolji določene potrebe po preverjanju.

Kot je bilo omenjeno v nedavni posodobljeni različici Centra virov IBLCE COVID-19, IBLCE raziskuje možnosti digitalnega potrdila in osebne izkaznice, vključno s tiskanimi. Če bi to lahko izvedli po vsem svetu, se pričakuje, da bo ta nova metoda preverjanja na voljo leta 2021. Ker je IBCLC globalna poverilnica in je na voljo v 17 posebnih jezikih, IBLCE s skrbnostjo preverja, ali bo ta možnost na voljo v vseh 17 posebnih jezikih.

Digitalna potrdila olajšajo preverjanje poverilnic zainteresiranim stranem kot kdaj koli prej in vključujejo možnost skupne rabe prek družabnih medijev. Ta oblika omogoča dostop do potrdila in osebne izkaznice v pametnem telefonu in na spletu.

IBLCE si aktivno prizadeva dodati možnost iskanja po imenu v Javni register in bo zagotovil natančnejše posodobitve, ko bodo na voljo.

Zakaj to ni takoj na voljo?

IBLCE si prizadevno prizadeva, da bi vam zagotovil te dodatne možnosti preverjanja certificiranja, vendar te vrste projektov – zlasti med pandemijo – zahtevajo čas. Nekaj ​​pomembnih dejavnikov, ki jih IBLCE upošteva:

  • Varnost: Vsaka rešitev mora biti varna, da se zagotovi verodostojnost poverilnic IBCLC, ki se uporabljajo. To je pomembno za zaščito integritete vaših poverilnic.
  • Globalno Doseči : Rešitev, ki je na voljo v 17 jezikih IBLCE in je dostopna po vsem svetu.
  • Zagotavljanje kakovosti: IBLCE leta 2020 ni mogel poslati potrdil, potem ko je ugotovil, da potrebno zagotavljanje kakovosti in logistika nista v skladu s smernicami Svetovne zdravstvene organizacije za zaščito članov skupine IBLCE in povezanih prodajalcev pred COVID-19, IBLCE pa ostaja zavezan kakovosti Assurance (QA). QA za digitalno rešitev lahko člani ekipe IBLCE izpolnijo glede na trenutne okoliščine, vendar še vedno traja čas. Zlasti pri uvajanju novih izdelkov želimo zagotoviti, da delujejo za vas po pričakovanjih.
  • Trajnost: digitalna potrdila ponujajo številne prednosti za IBCLC in robustne varnostne funkcije za zaščito poverilnic. IBLCE išče dolgoročnega partnerja za rešitev digitalnih potrdil, ki bo v prihodnjih letih ustrezala potrebam IBCLC.

Posodobili vas bomo, ko bodo na voljo nove možnosti in ko bomo dosegali mejnike na poti do našega cilja, da zagotovimo digitalna potrdila in osebne izkaznice. Nadaljujte s preverjanjem COVID-19 Resource Center in našega spletnega mesta za dodatne posodobitve.

Zahvaljujemo se vam za potrpljenje in prilagodljivost, saj si prizadevamo, da vam ponudimo te nove možnosti. Če imate kakršna koli vprašanja ali potrebujete pomoč pri določenem vprašanju za preverjanje certifikata, se obrnite na lokacijo IBLCE, ki vam je na voljo.

Zdaj je bolj kot kdaj koli prej vaše delo za podporo doječim družinam tako pomembno. Hvala vam.

← Nazaj v informacijski center o covidu-19 2020